Agendatip: Week van de Bouw 2015

Week van de Bouw

Van maandag 9 t/m vrijdag 13 februari 2015 vindt de eerste editie van de Week van de Bouw plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Dat betekent dat alle schakels van bouw en vastgoed op één locatie te vinden zijn. De Week is een combinatie van vakbeurzen, Gala van de Nederlandse Bouw met de uitreiking van de Nederlandse Bouwprijzen, netwerkbijeenkomsten, award uitreikingen, debatten en congressen. Elke doelgroep binnen bouw en vastgoed krijgt hiermee zijn eigen gespecialiseerde evenement.

BouwBeurs

De BouwBeurs is dé vakbeurs voor de uitvoerende bouw. Met live demonstraties, nieuwe en innovatieve producten, oplossingen voor de bouwopgaven van morgen en volop entertainment. Het is de plek voor voorschrijvers, adviseurs en verwerkers om ideeën uit te wisselen, relaties te versterken en nieuwe contacten te leggen.

GEVEL

Innovatief, grensverleggend en architectonisch verantwoord. GEVEL is met kwalitatief hoogstaande exposanten de belangrijkste vakbeurs voor de architect en ontwerpers op het gebied van gevels. Bezoekers vinden hier de nieuwste geveltechniek en -vormgeving, systemen en oplossingen, referentieprojecten, mock-ups, lezingen en netwerkbijeenkomsten, exposities en prijsuitreikingen.

Renovatie & Transformatie

Renovatie & Transformatie is het nationale platform voor duurzame vernieuwingen in de bouw. Met innovatieve (totaal)oplossingen op het gebied van renovatie voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw, onder één dak. In een uitgebreid inhoudelijk programma worden alle aspecten van renoveren en transformeren belicht.

Material Xperience

Material Xperience is hét toonaangevende vakevenement voor (interieur)architecten en creatieve professionals gericht op materialen, innovatie en inspiratie.

Uitgebreide informatie over de Week van de bouw is te vinden via de website.

Advertisment ad adsense adlogger