Best Presterende Bouwprojecten 2020

BCursus bouwen met kruislaaghout (KLH) van start Bewuste Bouwers: Best Presterende Bouwprojecten 2020

De Best Presterende Bouwprojecten van 2020 zijn bekendgemaakt. Projecten, die waren aangemeld bij Bewuste Bouwers, met de hoogste auditcijfers zijn in het zonnetje gezet.

De eerste plaats is voor project HOV in ’t Gooi, dat wordt gerealiseerd door BAM Infra Projecten

Eerste plaats (auditscore 9,5): HOV in ’t Gooi

Met de hoogste auditscore, een 9,5, is project HOV in ‘t Gooi van BAM Infra Projecten de terechte winnaar. Het project scoort op de pijler Omgeving zeer hoog. Op deze locatie wordt letterlijk in de voortuinen van de omwonenden gebouwd.

Bouwhinder wordt maximaal beperkt door omwonenden tegemoet te komen en te betrekken. De zichtbaarheid van het projectteam in de omgeving en de samenwerking tussen de verschillende betrokken partijen maken een verschil. Dit resulteert in een hoge waardering, ondersteund door een Best Practice en twee Goede Voorbeelden.

Tweede plaats (auditscore 9,4): Rotterdamsebaan

De aanleg van een nieuwe verbindingsweg (Rotterdamsebaan) tussen knooppunt Ypenburg (A4/A13) en de Centrumring van Den Haag van Combinatie Rotterdamsebaan heeft met een 9,4 de tweede plaats behaald. Het project scoort op alle pijlers ‘boven de norm’.

Met name op het aandachtsgebied Omgeving onderscheidt het project zich met een Best Practice en twee Goede Voorbeelden. Ook is geconstateerd dat veel aandacht is besteed aan de pijlers Veilig, Vakmensen en Milieu met diverse Goede Voorbeelden.

Derde plaats (auditscore 9,3): HAUT

Met een 9,3 sluit J.P. van Eesteren met het project HAUT, het nieuwe icoon aan de Amsterdamse Amstel, de rij. HAUT is een uniek project dat in 2020 een nog betere auditscore behaalde ten opzichte van het jaar daarvoor. Op alle pijlers scorend ‘boven de norm’ met diverse Best Practices en Goede Voorbeelden.

De prijzen worden onder normale omstandigheden uitgereikt tijdens de Bewuste Bouwers Boost, de jaarlijkse kick-off van de stichting. Vanwege de coronapandemie werden de winnaars nu verrast met een felicitatiebezoek op gepaste afstand.

Meer informatie: over Bewuste Bouwers.

Bewuste Bouwers: Best Presterende Bouwprojecten 2020.

Advertisment ad adsense adlogger