Bouw- en infraonderwijs; hoe in te vullen?

bouw- en infraonderwijs

Op donderdagmiddag 2 april wordt er een bijeenkomst gehouden waarin besproken wordt hoe het bouw- en infraonderwijs moeten worden ingevuld. Vragen die aan bod komen zijn: De ontwikkelingen in de bouw hebben allerlei gevolgen voor het bouw- en infraonderwijs van de toekomst, maar welke? Hoe moeten we onze mensen opleiden voor de toekomst in onze sector?

De bijeenkomst vindt plaats in het Bouwhuis te Zoetermeer. Leden van Bouwend Nederland en onderwijsprofessionals gaan verder in kaart brengen wat er nodig is.

Onderzoek

De middag wordt door Bouwend Nederland georganiseerd in samenwerking met de Hoger Onderwijsgroep Bouw en Ruimte. Voorzitter van Bouwend Nederland Maxime Verhagen, Thom de Graaf van de Vereniging Hogescholen, Hans Schutte vanuit OCW en vertegenwoordigers van universiteiten, hbo en mbo zijn aanwezig. Bouwend Nederland presenteert tijdens die middag het onderzoek dat is gedaan naar toekomstige competenties. Het onderzoek is uitgevoerd door TNO, in opdracht van Bouwend Nederland. Hogescholen presenteren de eindkwalificaties Domein Built Enviromnent.

Aanmelden is mogelijk via dit e-mailadres: evenementen@bouwendnederland.nl.

Advertisment ad adsense adlogger