BouwKalender gelanceerd

Bouwkalender gelanceerd

De nieuwe online agenda voor de bouw en infra, BouwKalender, is onlangs gelanceerd. Op de kalender worden alle relevante vakevenementen voor de professionals in de bouw, infra en techniek getoond.

Erik de Jong van Bouwkalender: “Alle vakevenementen die wetenswaardig zijn voor de sector overzichtelijk bijeen”

Alle vakevenementen

De evenementen genoemd in de online kalender, zijn te vinden via de maandkalenders en via scroll-lijsten. Per evenement wordt een korte beschrijving en link naar de website van de organisator met programma, deelname-informatie en mogelijkheid tot aanmelden getoond.

Naast de BouwKalender-website wordt ook de bouwkalender-nieuwsbrief uitgegeven door de initiatiefnemer Advercom. Elke twee weken wordt in de nieuwsbrief de Top 15 van bouwevenementen gepresenteerd.

Compleet overzicht

Op de kalender worden alle vakevenementen opgenomen die wetenswaardig zijn voor sector. Zowel grotere beurzen, congressen en symposia, als de meer kleinschalige seminars, studiemiddagen en excursies worden getoond.
Bouwkalender is in het leven geroepen om een helder overzicht te bieden van alle relevante vakevenementen en de bouw- en infraprofessional de weg te wijzen naar beschikbare beurzen en evenementen.

Ook voor organisatoren vakevenementen

Met het overzicht worden ook de organisatoren van evenementen, zoals beursorganisaties en onderwijsinstellingen, maar ook kleinere branche- of studieverenigingen, ondersteund bij het inplannen van hun festiviteiten.

Info

Nader informatie over BouwKalender.nl: Erik de Jong van Advercom.

Bouwkalender gelanceerd

Advertisment ad adsense adlogger