Cat GC-dieselgeneratorsets voor een scherpe prijs

Cat GC-dieselgeneratorsets voor een scherpe prijs

Een Caterpillar noodstroomoplossing is nu voor iedereen bereikbaar dankzij de nieuwe lijn Cat GC-dieselgeneratorsets van Pon Power.

“Cat GC-dieselgeneratorsets zijn ontwikkeld voor kleine tot middelgrote noodstroomtoepassingen”

De hoogwaardige GC-lijn heeft een lager prijsniveau dat vergelijkbaar is met dat van prijsvechters in de noodstroommarkt en is daardoor aantrekkelijk voor een breed scala aan gebruikers. Er zijn nu al vermogens van 33 tot 220 kVA op de markt en grotere vermogens volgen later.

Compleet en gebruiksklaar

De plug-and-play GC-units zijn af-fabriek, compleet en gebruiksklaar. Dit vereenvoudigt het specificatieproces, verkort offerte- en levertijden en verlaagt kosten. De Cat GC-lijn is ontwikkeld voor kleine tot middelgrote noodstroomtoepassingen en is inzetbaar voor alle mogelijke stationaire toepassingen. Denk aan ziekenhuizen, productiebedrijven, landbouwbedrijven, gemeentelijke infrastructuur, waterzuiveringsinstallaties en andere nutsvoorzieningen, commerciële ondernemingen en kantoorgebouwen.

Talloze opties met uitgebreide service

Elke Cat GC-dieselgeneratorset heeft standaard twee jaar Caterpillar garantie en 24/7 Caterpillar service, verzorgd door Pon Power. Daarnaast zijn er extra service-opties beschikbaar. Zo kunnen de GC-generatorsets worden uitgerust met Cat Connect Remote Asset Monitoring. Hiermee zijn realtime monitoring, rapportage en waarschuwingen mogelijk. Al deze opties zijn wereldwijd toegankelijk via het gebruiksvriendelijke online dashboard.

Over Pon Power

Pon Power BV is een werkmaatschappij van familiebedrijf Pon en marktleider voor energieoplossingen. Sinds 1926 is Pon Power de officiële dealer van CAT-motoren, power systems en zonnepanelen, MaK motoren en Berg propulsion oplossingen voor Nederland. Door haar uitgebreide kennis van iedere markt levert het bedrijf meer dan een motor of generator alleen. Pon Power voorziet van advies op maat, een uitgebreid dienstenaanbod en snelle service door het wereldwijde servicenetwerk van Caterpillar.

Informatie en download

Caterpillar is een grote speler op het gebied van zwaar bouw- en mijnbouwmaterieel, diesel- en gasmotoren, industriële turbines, generatorsets en warmtekrachtinstallaties.
Download hier de brochure voor meer informatie over onder meer de Cat GC-dieselgeneratorsets.

Cat GC-dieselgeneratorsets voor een scherpe prijs.

Advertisment ad adsense adlogger