Corona Helpdesk Veilig Werken

Corona Helpdesk Veilig Werken

Door de uitbraak van Corona heeft het begrip ‘veiligheid’ en veilig werken een totaal andere klank gekregen. Dit heeft gevolgen voor het dagelijks werk.

“Techniek Nederland en ArboTechniek hebben de Corona Helpdesk Veilig Werken in het leven geroepen”

De komende tijd wordt er alles aan gedaan om de verspreiding van Corona tegen te gaan. Tegelijkertijd zorgt de bouwsector er samen voor dat de dienstverlening op een verantwoorde manier door kan blijven gaan.
Om daarbij te helpen hebben Techniek Nederland en ArboTechniek de Corona Helpdesk Veilig Werken in het leven geroepen. Een team van experts staat klaar om alle vragen over corona in relatie tot jouw werkzaamheden te beantwoorden.

Goede informatie belangrijk

In Nederland wordt opeens op een andere manier gekeken naar veiligheid. Mensen zijn bezig met hun eigen gezondheid en veiligheid, maar ook die van anderen. Samen werken we er hard aan om verspreiding van het virus zo veel mogelijk te beperken. Dit heeft gevolgen voor ons dagelijks werk. Goede informatie over hygiëne op de werkvloer is nu nóg belangrijker.

Toch zullen sommige werksituaties in de techniek wellicht leiden tot vragen. In dat geval kun je nu terecht bij de Corona Helpdesk Veilig Werken via corona@arbotechniek.nl

Vragen?

Experts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ze zijn goed op de hoogte van de meest recente inzichten. De meest gestelde vragen worden ook gedeeld op www.arbotechniek.nl en www.technieknederland.nl. Elke dag is er een update.

Corona Helpdesk Veilig Werken

Advertisment ad adsense adlogger