Dag van de Bouw 2018

Dag van de bouw 2018

Er zijn op dit moment al veel projecten aangemeld voor de Dag van de Bouw 2018, die op zaterdag 2 juni zal plaatsvinden.

Dag van de Bouw 2018, zaterdag 2 juni

Hoe de bouw werkt!

Je kunt rondlopen op een bouwplaats, je ziet constructies van bouwprojecten, je kunt een bouwterrein overzien vanuit een bouwkraan, je wordt meegenomen in de eerste plannen van het bouwproject, je hoort de aannemers vertellen over hun werk, je kunt een blik in de toekomst werpen met een VR-bril, je kunt zien en voelen hoe de bouw werkt! Eens per jaar, op de Dag van de Bouw!

Meedoen

Door mee te doen aan de Dag van de Bouw 2018 laten ondermeer leden van Bouwend Nederland zien waar hun onderneming toe in staat is. Deelname is ook van belang om contact met omwonenden en passanten van het project te onderhouden. Met deze open dag kunnen onze leden nieuwe gebruikersgroepen informeren en hun medewerkers (en hun gezinsleden) betrekken bij het project en het bedrijf.

Proect aanmelden

Leden van Bouwend Nederland kunnen hun project hier aanmelden.
De Dag van de Bouw 2018 is een samenwerking van Bouwend Nederland, Uneto-Vni, Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra, VNconstructeurs en Dag van de Architectuur.

Locaties

Lees hier meer en recent nieuws over de locaties tijdens de Dag van de Bouw 2018.

Advertisment ad adsense adlogger