Faillissement Slingerland Bouw uit Nijkerk

Faillissement Slingerland Bouw uit Nijkerk

Op 22 oktober 2015 is Slingerland Bouw BV uit Nijkerk door de rechtbank in Gelderland failliet verklaard. De directie stelde volgens het Reformatorisch Dagblad dat in de onderneming een onwerkbare situatie was ontstaan, hierdoor men genoodzaakt was om over te gaan tot een faillissementsaanvraag.

Slingerland werkte samen met tientallen onderaannemers en is vooral bekend in de reformatorische kring. De afgelopen jaren realiseerde het bedrijf diverse projecten in Nijkerk en omgeving en bouwde onder andere kantoren, bedrijfshallen en kerken in Barneveld en Elspeet.

BVA Auctions, Europees marktleider in online veilingen, organiseert van 4 tot en met 8 december een openbare veiling in opdracht van de belanghebbende wegens het faillissement, van 35 personen- en bedrijfsauto’s waaronder: BMW X5 (’12), 320 touring (’13), Toyota Prius Plus (’12), VW Golf en Polo, Seat Leon (’10), Opel Zafira Tourer 9’13), Skoda Rapid (’15), VW transporter(’06-’13), Renault traffic (’07-’08), etc. Klik hier om het complete veilingaanbod te bekijken.

– Faillissement Slingerland Bouw uit Nijkerk –

Advertisment ad adsense adlogger