FNV benoemt nieuw lid SER

FNV benoemt nieuw lid SER

Henk Wesselo is benoemd tot plaatsvervangend lid van de SER. Hij was al directeur van FNV Zelfstandigen. Door deze nieuwe rol wil de FNV onderstrepen hoe belangrijk zij het vindt een heldere stem te hebben voor de zelfstandige ondernemers in de polder.

Henk Wesselo is zelfstandig ondernemer. Als interim-directeur en adviseur is hij actief geweest op het gebied van strategie en arbeidsmarkt. Daarvoor vervulde hij verschillende functies (ook internationaal) bij Capgemini.

FNV komt op voor ondernemers

De werknemersdelegatie is er voor alle werkende en niet-werkenden, hieronder vallen ook zelfstandig ondernemers. De SER zet zich in voor een duurzame en gezonde arbeidsmarkt en is daarom scherp op misbruik van zzp-constructies en schijnconstructies. Daarbij willen ze een gezond perspectief voor de zelfstandigen borgen. Het plaatsvervangend lidmaatschap voor de directeur van FNV Zelfstandigen wordt dit bevestigd. Juist in deze tijd, waar steeds meer mensen voor zichzelf gaan beginnen, is het van groot belang dat (kleine) ondernemers worden vertegenwoordigd. Henk Wesselo: “De stem die wij kunnen laten horen als onafhankelijke vereniging van zelfstandigen wordt in Den Haag gewaardeerd; de bijdrage die wij aan de SER mogen leveren is daar een bevestiging van.”

Advertisment ad adsense adlogger