Winnaar Fundeon Onderwijsprijs bekend

Winnaar Fundeon Onderwijsprijs bekend

Infrabedrijf Klink Nijland GWW Raalte BV heeft de Fundeon Onderwijsprijs Bouw & Infra gewonnen. De jury was onder de indruk van de wijze waarop het leerbedrijf haar leerlingen opleidt.

Bij het leerbedrijf is er veel aandacht voor vakinhoudelijke zaken, maar ook voor pedagogische en didactische aspecten. Het bedrijf is op eigen initiatief begonnen met het opleiden van leerlingen. De Onderwijsprijs is voor hen daarom een extra erkenning voor wat ze doen, maar ook voor hoe ze het doen.

Genomineerden Fundeon Onderwijsprijs

Er zijn verschillende categorieën, de bedrijven die per categorie genomineerd waren, waren allemaal in de race voor de Onderwijsprijs. In de categorie Beste Leerbedrijf Bouw was genomineerd Knaap Bouwbedrijf uit Rotterdam, genomineerde voor de categorie Beste Leerbedrijf Middenkader was Van Gerwen Adviesgroep uit Reek en in de categorie Beste Leerbedrijf Gespecialiseerde Aannemerij was genomineerd Dakbedekkingsbedrijf Elro uit Apeldoorn. De uiteindelijke winnaar viel onder de categorie Beste Leerbedrijf Infra.

Fundeon is het kenniscentrum voor de bouw en infra, in die hoedanigheid reikt zij de Onderwijsprijs Bouw & Infra uit.

Fundeon is het kenniscentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra. Zij vormt de schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.

Winnaar Beton Onderwijsprijs bekend. Zie ook:
Nominaties voor Betonprijs 2015.

Advertisment ad adsense adlogger