Helpdesk Corona en gebouwinstallaties

Ventilatiesysteem in veel gebouwen onvoldoende

Vanwege Corona staan veel gebouwen (deels) leeg. Juist nu bekend is dat gebouwen in verschillende sectoren weer open mogen roept dat vragen op over installaties.

Ben je gebouwbeheerder, installateur of adviseur en loop je tegen Corona – praktijkproblemen aan?

Een expertteam, bestaande uit specialisten van onder andere Techniek Nederland, VLA, TVVL, ISSO, bba binnenmilieu, Franchimon ICM, Arbo-techniek, Universiteit Gent, TU Eindhoven en VCCN, hebben vragen hierover beantwoord en gebundeld tot een ‘FAQ’.

De vraagbaak waar de veelgestelde vragen zijn binnengekomen is speciaal bedoeld voor technische vragen over Corona-gerelateerde maatregelen rond installaties in en om gebouwen. ISSO, OTIB (binnenkort Wij Techniek), TVVL en Techniek Nederland hebben het expertteam samengesteld.

Naast de ‘FAQ’ is er op TVVL Connect (www.tvvlconnect.nl) aanvullend materiaal te vinden over het beheer van luchtbehandelingsinstallaties en sanitaire installaties in relatie tot Corona. Ook worden aanbevelingen van REHVA, de Europese overkoepelende vereniging voor klimaatinstallaties, waar TVVL onderdeel van is, nader toegelicht.

Stel je vraag

Nu gebouwen weer langzaam in gebruik worden genomen is aandacht voor installaties in gebouwen heel belangrijk. Ben je gebouwbeheerder, installateur of adviseur en loop je tegen praktijkproblemen aan op dit gebied? Stel je vraag dan aan helpdesk@corona-techniek.nl

Relevante links

Techniek Nederland Technische FAQ Corona:
ISSO KennisBank voor Technische kennis
OTIB
ISSO KennisBank voor Technische kennis
Techniek Nederland Technische FAQ Corona 

Advertisment ad adsense adlogger