Onderhoudscontract Rijksvastgoedbedrijf voor Breijer

Onderhoudscontract Rijksvastgoedbedrijf voor Breijer

Het onderhoud aan Rijksgebouwen is voor vier jaar uitbesteed aan Breijer Bouw & Installatie. Het gaat om 202 monumentale (en niet monumentale) gebouwen verdeeld over 7 provincies. Het contract gaat over een totaal bruto vloeroppervlak van 879.233 m2.

Het Rijksvastgoedbedrijf

Het Rijksvastgoedbedrijf is de vastgoedorganisatie van de Nederlandse overheid. Zij zijn verantwoordelijk voor het beheer en de instandhouding van de grootste en meest diverse vastgoedportefeuille van Nederland. Het Rijksvastgoedbedrijf vindt het van groot belang dat tijdens dit contract haar interne klanten zo veel mogelijk ongestoord gebruiksgenot te bieden. Veiligheid en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij het onderhoudstraject.

De opdracht

Voor de opdracht waren meerdere inschrijving. De beoordeling is op basis van Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI). Naast dat de opdracht zo voordelig mogelijk moet worden uitgevoerd is kwaliteit van groot belang. Het plan van aanpak van het winnende bedrijf inzake storingsafhandeling en rapportages was doorslaggevend bij de beslissing. Het bedrijf zelf geeft aan zich te focussen op een betere leefkwaliteit. Voor het verbeteren van deze kwaliteit worden eenvoudige oplossingen geboden middels de inzet van techniek en technologie ingezet.

Advertisment ad adsense adlogger