Vernieuwde Bouw Compleet in Hardenberg

Bouw aantrekkelijker maken met sexy functienamen en innovaties Vernieuwde Bouw Compleet vakbeurs Hardenberg

Het programma voor de 22ste editie van de vakbeurs Bouw Compleet, 9, 10 en 11 oktober in de Evenementenhal Hardenberg, krijgt steeds meer vorm. Eerder werd al bekend dat het beursconcept flink op de schop is gegaan. Aan de hand van het vernieuwde concept wordt nu een programma samengesteld dat hierop aansluit.

Op Bouw Compleet is er livemuziek, kun je abseilen van een steiger en krijg je inzicht in het thema Veilig Werken

Tijdens Bouw Compleet op woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 11 oktober 2019 presenteren exposanten hun nieuwe concepten, producten en diensten. Zo vertelt BMN Bouwmaterialen in hun eigen lounge meer over hun nieuwste producten en innovaties.

Daarnaast presenteert WOOWN® een bouwconcept waarbij kwaliteit, innovatie en bouwsnelheid voorop staan en geeft ondernemersorganisatie Zelfstandigen Bouw zzp’ers antwoord op juridische- en ondernemersvragen. Op hun stand geven ze ook extra aandacht aan het thema Arbeidsongeschiktheid voor zzp’ers. Zij ontwikkelden AOV Bouw: een concept waarbij een groep zzp’ers elkaar helpt bij arbeidsongeschiktheid.

Leven in de Bouwerij

Door de nieuwe openingsdagen van Bouw Compleet (woensdag tot en met vrijdag) is er voor het eerst een vrijdagmiddagborrel op de beursvloer. Tijdens deze zogeheten VrijMiBo is er livemuziek van de band Say Cheese in hal 3. In deze hal komen entertainment en netwerk samen. Naast de VrijMiBo komt Volandis hier met een ludieke activiteit waar veilig werken centraal staat.

Bezoekers kunnen elkaar uitdagen op de middels een spelelement en ontvangen tegelijkertijd tips om veilig en gezond te werken. In diezelfde hal 3 is er ook elke dag een pubquiz waarbij deelnemers een handige bouwgadget kunnen winnen. Verder kunnen bezoekers ervaren hoe het is om veilig op grote hoogte te werken door ab te seilen van een steiger van Matemco.

Toekomstplein

Nieuw op Bouw Compleet is het Toekomstplein waar vraag en aanbod van personeel samenkomen. Beursorganisator Easyfairs nodigt studenten (die een beroepsgerichte opleiding volgen) uit om de beurs te bezoeken, zodat zij zich kunnen oriënteren op de arbeidsmarkt. Rondom het Toekomstplein staan diverse exposanten die hen daarbij helpen, waaronder opleidingscentra en detacherings- en uitzendbureaus.

Zo zijn Bouwmensen Friesland, Praktijk Uitzendbureau, CTS Techniek en Opstap Personeelsdiensten hier aanwezig. Verder kunnen bezoekers op dit plein vacatures bekijken van deelnemende exposanten en direct met hen in gesprek gaan.

Kijk hier voor meer informatie over Bouw Compleet en het registeren van beursticket(s).

In de nieuwe editie van Bouw en Uitvoering die binnenkort verschijnt, wordt uitgebreid ingegaan op de vernieuwde Bouw Compleet.

Advertisment ad adsense adlogger