Vochtproblemen in de kelder of het souterrain?

Vochtproblemen in de kelder of het souterrain? Direct Professioneel Onderhoud BV

Vochtproblemen in de kelder of het souterrain zijn een potentiële nachtmerrie voor iedere huizenbezitter. De bestrijding van het probleem vraagt echter om gespecialiseerde vakkennis en methodieken. Met onze jarenlange ervaring is Direct Professioneel Onderhoud BV als geen ander in staat om vochtproblemen te lokaliseren en blijvend het hoofd te bieden.

“Met ruim 25 jaar ervaring kunnen wij niet alleen professionele en duidelijke onderzoeken garanderen, maar ook de gewenste kwaliteit leveren op lange termijn”

Direct Professioneel Onderhoud BV is o.a. gespecialiseerd in het afdichten van kelders en het bestrijden van vochtproblemen. Middels onze bewezen injectie- en afwerkingsmethodieken zijn wij in staat om kelders langdurig te beschermen en vochtproblemen te voorkomen. Onze applicaties houden tot wel levenslang stand.

Vochtweringdirect.nl

Via Vochtwering Direct leveren wij bouwdrogers voor de professionele markt, maar ook ontvochtigers voor particulieren. Teneinde constructies te beschermen tegen condensatieproblemen, leveren wij deze systemen, indien nodig, ook in combinatie met infraroodpanelen en/of ontluchting.

Ruime ervaring

De core business van Direct Professioneel Onderhoud BV bestaat uit het afdichten van souterrains en het bestrijden van optrekkend vocht in de grote steden die een hoog grondwaterniveau kennen, of gelokaliseerd zijn in gebieden die vette grondsoorten bevatten waardoor hemel-zakwater moeizaam wordt afgevoerd. Met ruim 25 jaar ervaring kunnen wij niet alleen professionele en duidelijke onderzoeken garanderen, maar ook de gewenste kwaliteit leveren op lange termijn. Meer dan 1.000 particulieren, talloze bouwbedrijven, VVE’s en vastgoed-investeringsmaatschappijen kunnen wij tot onze klantenkring rekenen.

Onderzoek

Direct Professioneel Onderhoud heeft diverse onderzoeksmethoden om te beoordelen welke problemen zich voordoen en wat een passende oplossing biedt. Middels infrarood scanners, bodem- en gevelonderzoek kunnen wij ook bij meer complexe problematiek u de juiste oplossing bieden.

Onze projecten:

Een kleine greep uit onze recente projecten:
• Amsterdam: Direct Professioneel Onderhoud heeft de vochtproblemen bij vele tientallen woningen aan onder andere de Admiraal de Ruyterweg, de Singel, de Prinsengracht, de Herengracht en de Keizersgracht verholpen.

• Rijswijk: een tandartspraktijk in een souterrain had een lekkage aan de wand-vloeraansluiting. Direct Professioneel Onderhoud heeft een membraam aangelegd onder de betonnen vloer, waarna de wand-vloeraansluiting onder hoge druk waterdicht is geïnjecteerd. Hierna kon de door ons opgeslagen boedel worden teruggeplaatst.

• Den Haag: Ook de vochtproblemen bij tientallen woningen aan de Laan van Meerdervoort en de Kanaalweg werden voor ons verholpen.

Vochtproblemen in de kelder of het souterrain? Direct Professioneel Onderhoud BV
Bij bovenstaande foto’s: Na het verwijderen van de afwerk vloer is er een membraam aangelegd onder de betonnen vloer waarna de wand-vloeraansluiting onder hoge druk waterdicht is geïnjecteerd.

Nadere informatie

Nadere informatie over bestrijding, oplossingen, inspectie-aavraag en hulp, klik hier.

Advertisment ad adsense adlogger