Webinar Eenvoudig BENG, energieneutraal en NOM bouwen

HEO webinar Eenvoudig BENG, energieneutraal en NOM bouwen

HEO organiseert op 26 november het webinar ‘Eenvoudig BENG/Energieneutraal/NOM bouwen met conceptueel nieuwbouwsysteem’.

HEO webinar “Energiezuinige woningen met prestatiegarantie”

Woningbouw

House Energy Optimum (HEO) heeft een basissysteem ontwikkeld voor het ontwerp en de bouw van starters-, eengezins- en levensloopbestendige woningen: HEO Smart Concept. Het conceptuele nieuwbouwsysteem is bedoeld voor aannemers, ontwikkelaars en woningbouwcorporaties.

Optimaliseren investering

HEO bericht: “De bouw- en installatietechnieken van de woningen zijn in drie optimale configuraties uitgewerkt: Basis, Advanced en Premium. U bepaalt zelf hoe de woningen eruit komen te zien en of de woningen BENG, Energieneutraal of NOM worden. Met Smart Concept realiseert u betere woningen tegen lagere bouw- en ontwerpkosten. Hiermee optimaliseert u uw investering en heeft u de zekerheid van gegarandeerd gezonde, comfortabele en energiezuinige woningen met prestatiegarantie.”

Inschrijven

De eerste Smart Concept-nieuwbouwprojecten zijn inmiddels gestart. Op 26 november aanstaande vertellen de ontwikkelaars van het conceptuele nieuwbouwsysteem, Jourdain Martens en Diederik Doornhein, in een webinar alles over het concept en het verloop van de projecten. U kunt hier inschrijven voor deelname aan het gratis webinar op 26 november tussen 10.00 en 11.30.

Meer informatie

Diederik Doornhein, Develop inc. of hier.

HEO is een initiatief van ATAG Verwarming, Duco Ventilation & Sun Control, Jaga, Kingspan Insulation, Kingspan Unidek en Ubbink.

Webinar Eenvoudig BENG, energieneutraal en NOM bouwen.

Advertisment ad adsense adlogger