Bouwcampus en BIMpuls ontbijt met Thomas Rau

Bouwcampus en BIMpuls ontbijt met Thomas Rau

De wereld is in beweging. De ontwikkelingen in techniek gaan snel, de klantvraag verandert en de markt is in transitie. Ontwikkelingen die alle bedrijven in de bouwkolom raken. Bouwcampus en BIMpuls organiseren ontbijtmeeting met Thomas Rau.

Bouwcampus en BIMpuls ontbijt 20 april in Delft:
‘Heb jij het in je om het verschil te maken?’

Circulaire economie onvermijdelijk

Eén van deze ontwikkelingen, en misschien wel de meest onderschatte, is de transitie naar een meer circulaire economie. Het verhaal van de circulaire economie is onvermijdelijk en heeft een enorme impact op de manier waarop we nu en in de toekomst ons geld verdienen.

Stappen zetten

Dat betekent nu keuzes maken én stappen vooruit zetten. Maar weten bedrijven in de bouwkolom wel de noodzakelijke stappen te zetten? BIMpulsen stichting De Bouwcampus organiseren op 20 april een inspirerend ontbijt met visionair, innovator en architect Thomas Rau voor wie de eerste stap durft te zetten.

Nu en in de toekomst

Nieuwe ontwikkelingen naar een circulaire economie in de bouw vereisen van organisaties nieuwe manieren van denken en ondernemen. Onder het genot van een ontbijt gaan we op 20 april met visionair, innovator en architect Thomas Rau en directeur van BIMpuls Theo Ockhuijsen in gesprek over de noodzaak van de transitie naar een circulaire economie, de enorme impact die circulaire economie heeft op de manier waarop we nu en in de toekomst ons geld verdienen én de eerste concrete stappen voorwaarts!

Ontbijt en keukentafelgesprekken

Het ontbijt vindt plaats van 08.00 – 10.00 uur op De Bouwcampus in Delft: de ontmoetingsplek waar partijen samen innovatieve oplossingen creëren voor vraagstukken op het gebied van wonen, werken en leven.

Ook is er een mogelijkheid deel te nemen aan de aansluitende keukentafelgesprekken tussen 10.00 – 11.15 uur met Thomas Rau en BIMpuls om daadwerkelijk eerste concrete stappen voorwaarts te zetten.

Aanmelden en meer informatie

Advertisment ad adsense adlogger