Leden Duurzame Huisvesting blijven samenwerken

Leden Duurzame Huisvesting tekenen wederom samenwerkingsovereenkomst

Voor 2015 is er door de leden van Platform Duurzame Huisvesting een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend, zo meldt duurzaamgebouwd.nl. Het platform heeft als doel om de samenwerking binnen de huisvestingssector te stimuleren, om op deze manier de utiliteitsbouw te verduurzamen.

Partijen

Samenwerkingspartijen zijn onder andere TNO, ISSO, Rijksvastgoedbedrijf, Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO), Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, UNETO-VNI, Dutch Green Building Council en andere partijen.

Ondertekening door leden Duurzame Huisvesting

De gevolgen van de ondertekening voor de participanten zijn tweeledig. Enerzijds committeren ze zich aan het integreren van duurzaamheid in de eigen organisatie. Daarnaast activeren zij de achterban met oplossingen en instrumentontwikkeling, om te ondersteunen bij verduurzaming van de huisvestingsketen.

Verduurzamen huisvestingsketen

De platformleden vinden samenwerken het allerbelangrijkst. Door samen te werken kan de sector echt haar slag slaan in het verduurzamen van de huisvestingsketen. Er zijn al voorbeelden van instrumenten die de oplossing ondersteunen. Voorbeelden hiervan zijn:

Advertisment ad adsense adlogger