Vakbeurs Duurzaam Verwarmd

Vakbeurs over duurzaam verwarmen

Tijdens de vakbeurs Duurzaam Verwarmd, 21 en 22 maart in Expo Haarlemmermeer, is alles te vinden over duurzame klimaatoplossingen. Twee dagen lang vindt de bezoeker een compleet aanbod aan innovatieve en duurzame technologie├źn van meer dan zestig fabrikanten en leveranciers.

Duurzaam Verwarmd vindt tegelijkertijd plaats met vakbeurs Solar Solutions

Tijdens de nieuwe vakbeurs Duurzaam Verwarmd 2018 vinden installateurs nieuws over warmtepompen met zonnepanelen en -collectoren, warmtenetten, warmteterugwinning, geothermie, isolatie en zonne-energie.

Seminars

Tijdens het programma van praktijkgerichte seminars worden de bezoekers bijgepraat over het actuele nieuws en de laatste ontwikkelingen en kunnen alle vragen over duurzaam verwarmen, koelen en ventileren worden gesteld. Bij de RVO kunt u terecht met uw vragen over subsidies voor duurzame warmte.

Solar Solutions

In de nabijgelegen hal is de internationale vakbeurs Solar Solutions 2018 bezoeken, het grootste kennis-, netwerk- en vakevent voor zonne-energie in de Benelux met meer dan 160 toonaangevende, nationale en internationale bedrijven.

Een presentatie van de nieuwste, net gelanceerde producten vindt u in de Innovatieboulevard. TU Delft, ECN, SEAC, Solliance en TNO o.a. geven de bezoekers een visie op de nabije toekomst in het Innovatiepaviljoen.

Meer informatie en inschrijven Vakbeurs
Meer informatie over de Seminars

Advertisment ad adsense adlogger