Digitale transformatie in energiebeheer en automatisering

Digitale transformatie in energiebeheer en automatisering

Schneider Electric heeft het Global Digital Transformation Benefits Report 2019 uitgebracht. In dit onderzoek wordt concreet bewijs geleverd van de kracht van digitalisering in het wereldwijde spectrum van de industrie, handel, en de publieke sector.

Het rapport richt zich op vier belangrijke sectoren van de economie

Het bewijs van de kracht van digitalisering komt voor uit kwantificeerbare, zakelijke voordelen die zijn afgeleid uit 230 klantprojecten die Schneider Electric in de afgelopen vijf jaar in 41 landen heeft voltooid – allemaal middels het gebruik van het EcoStruxure-platform.

Twaalf voordelen

Het rapport biedt lezers een bruikbare en realistische benchmark over het potentieel van digitale transformatie in energiebeheer en automatisering. De kern van dit rapport bestaat uit twaalf belangrijke zakelijke voordelen van digitale transformatie.

Deze voordelen zijn onderverdeeld in drie categorieën, die essentieel zijn voor effectieve marktconcurrentie: kapitaaluitgaven (CapEx), operationele uitgaven (OpEx), maar ook voor duurzaamheid, snelheid en prestaties.

Het rapport richt zich op vier belangrijke sectoren van de economie – gebouwen, datacenters, industrie en infrastructuur – die allemaal transformaties ondergaan die de manier waarop mensen leven, werken en genieten fundamenteel veranderen.

Download het onderzoek

Advertisment ad adsense adlogger