Beitler Brandafdichting biedt totaaloplossing

Bouwbedrijf-Beitler ladderbaan

Brand is bijna het ergste dat een mens kan overkomen. Helaas gebeurt het nog te vaak dat een gebouw of huis niet brandveilig is. Het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar en/of gebruiker om het gebouw brandveilig te maken en te houden. De eigenaar is geheel zelf verantwoordelijk en niet hoofdzakelijk de brandweer.

Beitler Brandafdichting heeft zich na jarenlange ervaring in nieuwbouw, verbouw en onderhoud, renovatie en restauratie gespecialiseerd in brandveilig bouwen en het brandveilig maken van gebouwen. Er ontstond een vraag vanuit de markt om een compleet pakket aan te bieden op het gebied van brandveiligheid en Beitler geeft sinds 2012 antwoord op deze vraag. Alle brandwerende voorzieningen kunnen gerealiseerd worden, zoals kozijnen, ramen en deuren, inclusief brandwerende beglazing.

Werkzaamheden

Het bedrijf is gevestigd in Hoevelaken en vanuit daar worden zorg­instellingen, scholen, industriebedrijven, eigenaars van bedrijfs­panden, VVE’s van appartementen en technische installatie­bedrijven bediend. Beitler Brandafdichting levert en monteert complete systemen waardoor de brand niet om zich heen kan grijpen. Deze systemen bestaan o.a. uit het brandwerend afdichten van leiding-, luchtkanaal- en kabelgootsystemen of een combinatie hiervan. Maar ook het plaatsen van scheidingsconstructies die weerstand bieden aan brand en rook, het plaatsen van brandkleppen en aanbrengen van brandwerende beglazing behoren tot de mogelijkheden. Het bedrijf heeft een uitgebreid productenprogramma waardoor elk project op maat volgens de gestelde eisen gerealiseerd kan ­worden. Indien gewenst wordt overleg gepleegd met brandweer en/of adviesbureaus om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Alle werknemers zijn VCA-gecertificeerd en willen de klant ontzorgen.

Projecten

In de afgelopen jaren heeft Beitler veel gewerkt voor zorg­­­­­­­instel­lingen. Voor diverse panden zijn stookruimtes brandwerend gemaakt. Tevens heeft het bedrijf het afgelopen jaar een aantal kantoor­gebouwen brandwerend gemaakt. Beitler werkt veel voor instal­­la­­­­­teurs en wordt ingeschakeld om sparingen brandwerend af te dichten. Op dit moment is het bedrijf druk bezig om de trappen­huizen van een scholengemeenschap brandwerend te maken. Voor een zorginstelling moet Beitler het aankomende halfjaar acht ­gebouwen in kaart brengen betreffende de status van de brand­werende voorzieningen. Dit gaat in overleg met de opdrachtgever en de brandweer.

De Wel 26
3871 MV Hoevelaken
T 033 2534218
www.bouwbedrijfbeitler.nl

Advertisment ad adsense adlogger