Buiten kan beter

Areamasters

Areamasters is de specialist als het gaat over het ontwerpen, aanleggen en duurzaam onderhouden van de buitenruimten van bedrijven en verenigingen. Het bedrijf ziet de buitenruimte als een product waar zorgvuldig mee omgegaan moet worden. Dit is immers anno 2014 bepalend voor je bedrijfsimage en een sterk marketingtool. Buiten kan beter.

Ontzorgen staat bij Areamasters hoog in het vaandel. De tien medewerkers stellen de behoefte van de klant te allen tijde voorop. Transparantie is het sleutelwoord en er wordt meegedacht met de wens van de klant. Bij kinderdagverblijven kun je bijvoorbeeld niet maaien of boren als de kinderen hun middagslaapje houden. Dus moet er gewerkt worden met geluidsvriendelijke machines. De klant staat altijd centraal.

Totaalpakket

Areamasters biedt een totaalpakket voor de buitenruimte. Een partij voor alle werkzaamheden. Met behulp van hun brede kennis en ­achtergrond van tuin- en landschapsinrichting, civiele techniek en bouwkunde wordt er samen met de opdrachtgever een plan van aanpak gemaakt op basis van ambitie en budget. Advies en begeleiding zijn belangrijke pijlers in elk op maat ontwikkeld uitvoeringsplan. Vele buitenterreinen zijn al door de organisatie onder ­handen ­genomen. In Nijmegen is onlangs met man en macht een van de grootste fonteinen op het drukke Takenhofplein schoongemaakt en opgeknapt. Producten die door Areamasters worden aangeboden zijn tegelasbakken, speeltoestellen, straatmeubilair en dooikorrels.

Duurzaam

Het bedrijf werkt uiterst duurzaam en vertaalt dit naar de buitenruimte. Veel groen als CO2 compensatie en ook bestaande materialen worden zoveel mogelijk hergebruikt. Rapportages van alle werkzaamheden worden genoteerd om aan te tonen hoe groen 
deze worden uitgevoerd. Areamasters is hard op weg om hun VCA** en ISO 9001 certificaties te behalen. Referenties kunnen opgevraagd worden bij o.a. UWV, Facilicom Facility Solutions, Thorbecke College, CBRE, WPM, Merin, VNG en Kinderdam kinderopvang.

Jan Tinbergstraat 8F
2811 DZ Reeuwijk
M 06-53446959
info@areamasters.nl
www.areamasters.nl

Advertisment ad adsense adlogger