Allrounder in dakbedekking

Feenstra Dakbedekkingen b.v.

Sinds 1994 heeft Feenstra Dakbedekkingen b.v. een stevige reputatie opgebouwd in het Friese Dronrijp. Sinds 2001 zwaait zoon Feenstra de scepter over het bedrijf dat alle vormen van dakbedekking aanbiedt in een gebied dat 1 uur rijden van Dronrijp beslaat Feenstra een allrounder in dakbedekking.

Feenstra Dakbedekkingen is een bedrijf met lange termijn visie. De relaties die zij aangaan zijn geen eendagsvliegen. Sommige opdrachtgevers zijn loyale klanten vanaf de oprichting van de organisatie. Het bedrijf is veelal actief voor VvE’s zoals woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars en zorginstellingen. De kracht van Feenstra Dakbedekkingen is dat zij 24/7 bereikbaar zijn voor calamiteiten. De klant staat altijd nummer een bij deze ervaren dakbedekkers. Het bedrijf telt twintig man personeel en is tevens een erkend leerbedrijf waar veel nieuw talent opgeleid wordt.

Specialist

Feenstra Dakbedekkingen is de specialist in alle vormen van dakbedekking met uitzondering van energiedaken. Het bedrijf is gespecialiseerd in bitumineuze dakbedekking, kunststof dakbedekking, EPDM dakbedekking en sedumdaken. De sedumdaken van Feenstra Dakbedekking worden steeds populairder. En dat is niet zonder reden. De sedumdaken zijn geschikt voor ieder dak en worden gesubsidieerd door steeds meer gemeenten in Nederland aangezien ze zorgen voor een gezondere leefomgeving.

Dakisolatie

Wie wil er nu niet op de energierekening besparen? Door het aanbrengen van de dakisolatie van Feenstra Dakbedekkingen bespaart u op de energierekening. Met een goed geïsoleerd dak wordt er optimaal van het comfort geprofiteerd en het is ook veel milieuvriendelijker. Deskundig advies staat bij de organisatie hoog in het vaandel. Zij geven bij elk dak een vrijblijvend gratis dakadvies. Het doel van dit advies is dat het eindresultaat waterdicht is, het een kwantitatieve en een duurzame dakconstructie en dakbedekking oplevert en het een projectgarantie van standaard tien jaar geeft. De garantie kan ook als een verzekerde all-in projectgarantie uitgevoerd worden. Als opdrachtgever is veiligheid van de mensen die aan het dak werken van groot belang. Feenstra Dakbedekkingen kan deze veiligheid garanderen door een op maat gemaakt permanent valbeveiligingssysteem te installeren.

Project

Afgelopen voorjaar heeft het bedrijf een heel bijzonder project uitgevoerd op Terschelling. De vuurtoren ‘De Brandaris’ werd compleet gerenoveerd in samenwerking met Derbigum. Dit was qua logistieke planning een hele uitdaging want de boottijden moesten aangehouden worden.

Duurzaam

Feenstra Dakbedekkingen is een duurzaam bedrijf. Zij zijn VCA** gecertificeerd. Tevens is men lid van Vebidak. Kijk voor alle informatie op: www.feenstra-dakbedekking.nl.

De Alde mar 13
9035 VP Dronrijp
T 0517 239797
F 0517 239798
feenstra@feenstra-dakbedekkingen.nl
www.feenstra-dakbedekkingen.nl

Advertisment ad adsense adlogger