Cruciale rol in het verkeer, Verkeersregelaar Nederland BV

Cruciale rol in het verkeer, Verkeersregelaar Nederland BV

Verkeersregelaar Nederland is een landelijke organisatie die, zoals de naam al zegt, gespecialiseerd is in het regelen van verkeer bij o.a. Infra werkzaamheden. Door de jarenlange ervaring met allerlei uiteenlopende verkeerssituaties zijn de werknemers van Verkeersregelaar Nederland in staat om binnen 24 uur iedere situatie op het gebied van verkeersregelingen het hoofd te bieden in opdracht van gemeenten, provincies, infra-bedrijven en particuliere instellingen. En in het geval van calamiteiten kan het bedrijf zelfs minimaal binnen 1 uur ter plaatse zijn.

Infra werkzaamheden zijn echter niet de enige specialisatie van Verkeersregelaar Nederland. Alle personeelsleden kunnen ook worden ingezet bij festiviteiten, parkeergelegenheden en calamiteiten. Ruim zes jaar geleden gestart vanuit huis, anno 2016 beschikken zij over een groot pand in Geldermalsen, met zestig man in dienst. En daar blijft het niet bij. Dit jaar zal er nog eens veertig man aan de loonlijst worden toegevoegd. Verkeersregelaar Nederland biedt nieuwe werknemers een eigen ontwikkelde interne opleiding aan die volledig gecertificeerd is. Daarmee onderscheiden zij zich in kwaliteit en kunnen ze zich niet alleen focussen op de theorie, maar ook op de praktijk. Deskundigheid en veiligheid op het hoogste niveau worden elke dag opnieuw gehanteerd. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd doordat de mensen bij Verkeersregelaar Nederland in het bezit zijn van de volgende diploma’s: Landelijk bevoegd verkeersregelaar, VCA en BRL 9101. Ook hebben enkele werknemers de opleiding IM(+) gevolgd. Om net dat beetje extra te bieden, hebben alle werknemers diverse trainingen gevolgd zoals informatievoorziening en omgaan met agressie.

Coördinatie

Een belangrijk element is de uitvoering van de coördinatie tussen gemeente, politie en hulpdiensten. Verkeersregelaar Nederland stemt deze drie partijen nauwkeurig op elkaar af. Zowel voor als tijdens het evenement worden uitvoering en naleving van de verkeersmaatregelen nagestreefd. Op de dag van het evenement zet het bedrijf verkeersregelaars in op verschillende plaatsen. Tijdens grote drukte kan dit leiden tot stressvolle situaties. Ook kunnen er op een evenement onverwachte dingen gebeuren. Om dit alles in goede banen te leiden kan er een verkeersplan gemaakt worden. In het verkeersplan kunnen verschillende scenario’s worden opgenomen zoals een ambulance op het evenemententerrein, een brand of ongeval in de omgeving of een onverwachte toestroom van het verkeer.

Ontwikkelingen

De wegsituaties veranderen doorlopend en vragen continu om aanpassingen vanuit de markt. Verkeersregelaar Nederland houdt deze ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten. Met de komst van de motardservice kan de organisatie nu ook voldoen aan de vraag van diverse opdrachtgevers naar een snelle en flexibele motardservice. Wat betekent deze service voor de opdrachtgever? De volgende diensten worden nu aan de portfolio van de onderneming toegevoegd: Omgevingsmonitoring, controle en regelen van de doorstroming van het verkeer bij (grootschalige) werkzaamheden, coördinatie bij calamiteiten en evenementen, controlerondes van tijdelijke verkeersmaatregelen, begeleiding van wielerrondes en het verhogen van de veiligheid in en om werkvakken op de weg.

De Iepenwei 14b
4191 PD Geldermalsen
T 0345-74 40 56
www.verkeersregelaar-nederland.nl


Activiteiten

  • Verkeerregelen
  • Tijdelijke verkeersmaatregelen
  • Contact met politie en overheid
  • Verkeersplannen
  • Evenementen beveiliging
  • Evenementen sitemanagement
  • Parkeerbeheer bij evenementen
Advertisment ad adsense adlogger