ECO-revitalisatie kunstgras sportvelden

ECO-revitalisatie kunstgras sportvelden

Veiligsportveld.nl organiseert een demonstratie van de ECO-revitalisatie op 9, 10 en 11 oktober, op de velden van het sportcomplex van v.v. Berghem Sport in Berghem.

“De ECO-revitalisatie-methode garandeert een betere, veiligere en gezondere kunstgras sportomgeving, voor zowel de sporters als het milieu”

Demonstratie

Men zal daar, op Sportpark De Koppelsteeg, gedurende drie dagen demonstreren wat de impact van ECO-revitalisatie op een sportveld is. Door middel van eco-revitalisatie wordt een kunstgras-sportveld gerevitalisatieerd. Daarbij wordt het afvalwater, met daarin microplastics, zware metalen en andere ongewenste vervuiling, gefilterd.

“Revitalisatie brengt het kunstgras terug naar de oorspronkelijke sporttechnische eigenschappen en verlengd de levensduur”, “De methode garandeert een betere, veiligere en gezondere sportomgeving, voor zowel de sporters als het milieu”, aldus Veiligsportveld.nl

Aanmelden

Veiligsportveld.nl verwelkomt u op 9, 10 en 11 oktober graag tussen tien en twee uur. Aanmelden kan door een mailtje naar dit adres, of telefonisch via 088-1700616 of 06-54101581.

Locatie-adres

Sportpark De Koppelsteeg van VV Berghem Sport, Osseweg 89, Berghem (nabij Oss)

Info

Indien u niet in de gelegenheid bent de demo bij te wonen, of een locatie heeft met bijvoorbeeld een kunstgras voetbalveld met rubber infill, kunt u uiteraard ook contact opnemen met veiligsportveld.nl

Advertisment ad adsense adlogger