Isoleert en verfraait

  • DUO-Systems Nederland B.V.

Sinds de introductie tijdens de week van de Bouw 2015 in Utrecht is Duo Systems een groot succes. Het Duo-Systems gevelisolatie systeem is een resultaat van meer dan 25 jaar ervaring en toepassing als gevelisolatie systeem bij bestaande en nieuwbouwprojecten en biedt vele voordelen. Isoleert en verfraait.

In deze tijd waarin de energieprijzen nog altijd stijgen in plaats van dalen speelt het thema gevelisolatie een belangrijke rol. Bestaande gebouwen en woningen verliezen veel energie en dat moet aangepakt worden.

Rinze Rietstra als productspecialist en adviseur: “Duo Systems biedt energiebesparing, behaaglijkheid en niet onbelangrijk, gevelverfraaiing.” De grijze geprofileerde EPS hardschuimplaten met keramische afwerking zorgen voor een verbetering van de warmteweerstand en wel tot 40 procent besparing. U heeft de keuze uit talloze isolatiediktes, de systeemdikte varieert van 4 cm tot 20 cm en een breed assortiment aan (keramische) steenstrips of tegels. Voor de afwerking met steenstrips zijn de mogelijkheden bijna oneindig (handvorm, vormbak, strengpers of kalkzandsteen). Kortom of de kleur, de afmeting, het metselwerkverband en of de passende voeg wit of grijs moet worden uw ontwerpvrijheid is enorm. Een unieke mogelijkheid voor een architect of opdrachtgever om zich uit te leven. DUO-Systems is duurzaam, betrouwbaar en uitgebreid getest en gecertificeerd. Het hoogwaardige systeem doet wat het belooft, het verhoogt de waarde van uw gebouw.

Groot of klein project

DUO-Systems is uitermate geschikt voor (semi)vrijstaande woningen, rijtjeshuizen, etagebouw, kantoren en fabriekshallen. Bij grotere projecten kunnen kleuren en nuances eventueel op vraag gemaakt worden. Helemaal naar gelang de wens van de opdrachtgever. Duurzaamheid, stabiliteit en brandweerstand bepalen de kwaliteit van het systeem. Duo Systems biedt tien jaar garantie op het gevelisolatiesysteem en is aangesloten bij het gevelgarantieplan.
Kijk voor referenties op: www.duo-systems.nl

Vlasakker 49
3417 XT Montfoort
T 0348 47 04 47
www.duo-systems.nl

Goede isolatie
Behoud van originele constructie
Metselwerk uiterlijk
Gegarandeerde kwaliteit, Duits vakmanschap en milieuvriendelijk
Keuze uit meer dan 100 kleuren en nuances
Gezond en aangenaam
binnenklimaat
Getest en gecertificeerd
Zekerheid

Advertisment ad adsense adlogger