Repair Care en Infinity Repair gaan samenwerken

Infinity Repair en Repair Care gaan samenwerken

Houtrot- en kozijnherstellers Infinity Repair en Repair Care gaan samenwerken, waardoor de specifieke kennis en kunde van beide partijen gebundeld wordt. Met de samenwerking ontstaat een uitgebreider reparatiesysteem voor duurzaam en circulair kozijnbehoud.

Begeleiding

Hersteller Repair Care richt zich op het duurzaam herstellen van met houtrot aangetaste kozijnen. Naast een breed assortiment aan producten voor houtreparatie voor de professionele markt, biedt men gecertificeerde opleidingen aan in het behandelen van houtrot en -schade.
Daarnaast verzorgt men projectbegeleiding en advies en is het een samenwerkingspartner voor woningcorporaties. Het bedrijf is wereldwijd actief en marktleider in Nederland, Engeland en Duitsland.

Focus

Infinity Repair heeft vooral de focus op aangetaste kozijnen waar veelal het advies zal zijn om het hele kozijnen te vervangen terwijl het eigenlijk om 20% tot 30% aantasting van het kozijn gaat.
Het KOMO gecertificeerd systeem van het bedrijf start bij een digitale opname, het maken van een geprefabriceerd deelelement om deze vervolgens met een gestandaardiseerd proces te monteren aan het goede deel van het bestaand kozijn.

Voeg van 5 mm

Repair Care is de enige leverancier met KOMO-gecertificeerde producten die met een voegbreedte van 5 mm gebruikt kunnen worden bij de montage van het deelelement van Infinity Repair. Alle Dry Flex reparatiepasta’s zijn volledig getest en goedgekeurd voor alle categorieën in de BRL0807. Door deze samenwerking is niet alleen het systeem van Infinity Repair, maar ook de montage daarvan aan het bestaande kozijn KOMO-gecertificeerd.

Sigma Coatings

De recente aankondiging van de samenwerking van Repair Care met Sigma Coatings sluit naadloos aan bij de ambities van Sigma Coatings in het hoogwaardig repareren van aangetaste ondergronden. In het kader van duurzame en circulaire oplossingen zocht Sigma Coatings eerder al de samenwerking met Infinity Repair, als technisch ondersteuner bij de ontwikkeling van het concept en inmiddels ook als partner bij het vermarkten.

Bewezen

Met de samenwerking zijn partijen samen in staat om een hoogwaardig, technisch- en financieel voorspelbaar herstelsysteem aan te bieden en een bewezen aanpak van houtrotherstel.

Advertisment ad adsense adlogger