STULZ introduceert MBO-2 opleiding voor operationele techniek klimaatbeheersing

STULZ introduceert MBO-2 opleiding voor operationele techniek klimaatbeheersing

STULZ lanceert in samenwerking met Sentir Opleidingen de rijkserkende MBO-2 opleiding ‘Medewerker Operationele Techniek Klimaatbeheersing’. Deze twee jaar durende opleiding is de kick-off van de STULZ Academy en moet begin Februari van start gaan.

Steeds meer bedrijven ondervinden een tekort aan geschoolde medewerkers die beschikken over het basispakket betreffende klimaatbeheersing en techniek. Om dit probleem het hoofd te bieden, start STULZ begin deze maand met de opleiding ‘Medewerker Operationele Techniek Klimaatbeheersing’.

Deze nieuwe MBO-2 opleiding dient als een startkwalificatie voor medewerkers die nog niet veel ervaring hebben in deze branche. De opleiding omvat naast de basiskennis van VRF, regelsystemen en warmtepompen ook aanvullende thema’s zoals STEK, F-gassen en VCA.

Amstelveen en Utrecht

De opleiding vind plaats vanaf begin Februari in Amstelveen bij STULZ en in Utrecht bij het Stadion Galgenwaard. Leerlingen binnen deze opleiding gaan in samenwerking met een erkend leerbedrijf twee jaar lang de uitdaging aan om een rijks erkend diploma te bemachtigen.

Meer informatie over deze opleiding en inschrijvingsmogelijkheden is op de website van de STULZ Academy te vinden.

Advertisment ad adsense adlogger