Bouwcoach ondersteunt particuliere bouwer

Bouwcoach ondersteunt particuliere bouwer

De Woning van Nu is een nieuw concept waarbij particulieren die een huis willen laten bouwen stap voor stap door een bouwcoach worden bijgestaan in het nieuwbouwtraject.

Bouwcoach voor particuliere nieuwbouwtrajecten

De gangbare nieuwbouwtrajecten zijn vaak te onoverzichtelijk en complex waardoor de opdrachtgever onbewuste keuzes maakt. Dit leidt tot onverwachte situaties die extra geld en energie kosten. De bouwcoaches van Woning van Nu maken opdrachtgevers bewust van elke keuze in het traject.

Slimmer

De bouwcoaches van Woning van Nu hebben als doel om particuliere bouwers slimmer te maken. Dot door ze bij elke stap van de benodigde informatie te voorzien. Dat begint al bij het selecteren van de kavel.

Past de kavel wel bij de woonwensen en het budget van de opdrachtgevers? Vervolgens staat de bouwcoach de opdrachtgevers bij tijdens de realisatie van het ontwerp inclusief het bouwsysteem, het rondkrijgen van de vergunning en de aanbesteding van het project. Ten slotte controleert de bouwcoach ter plekke op de bouw of de aannemer volgens afspraak werkt.

Kennis aanbieden

Oprichter van Woning van Nu is Bakir Abu Shama. Bakir is een projectmanager en adviseur voor de particuliere bouwplannen. Hij heeft veel ervaring binnen de uitvoering van de bouw, de gemeentelijke vergunningsafdeling en bij architectenbureaus.

Bakir: “Ik merkte dat ik particuliere en zakelijke klanten vooral aan het coachen was bij hun bouwplannen. Met Woning van Nu is het mijn doel om opdrachtgevers van veel kennis te voorzien zodat ze bewuste keuzes maken. In de praktijk gaat dit namelijk nog vaak mis. Nieuwbouwtrajecten zijn vaak te complex en onoverzichtelijk.”

Meer informatie: www.woningvannu.nl

Advertisment ad adsense adlogger