Transformatie voormalige kantoorpand Octrooiraad

Transformatie voormalige kantoorpand Octrooiraad

BAM Wonen heeft de overeenkomst ondertekend voor de transformatie van een voormalig kantoor in het Benoordenhout in Den Haag. In dit pand was ooit de Octrooiraad gevestigd.

Het pand ligt middenin de wijk Benoordenhout, een van de meest geliefde wijken van Den Haag

BAM Wonen transformeert het pand naar 54 appartementen en vier penthouses. Alle woningen zijn bestemd voor de verkoop. De start van de transformatie is naar verwachting einde van dit jaar.

Woningen

In totaal worden 54 appartementen (van 77 m2 tot 250 m2) en vier penthouses (van 196 m2 tot 226 m2) ontwikkeld. De nieuwe achtergevel wordt ingepast in de architectuur. Hierdoor is het mogelijk om royale buitenruimtes op de zonzijde te realiseren.

Octrooiraad

Daarnaast is er bij de afwerking veel aandacht voor luxe en details. De woningen hebben ruime individuele bergingen, gemeenschappelijke en goed bereikbare fietsenbergingen en beschikbaarheid van gastenkamers voor logés.

Locatie

Het Willem Witsenplein ligt midden in het Benoordenhout, een goed verzorgde jaren dertig-wijk met veel groen vlakbij Landgoed Clingendael, het Haagse Bos en het centrum van de stad.

Advertisment ad adsense adlogger