Bouw en Infrastructuur nominaties Beste Werkgevers Awards 2015

Bouw en Infrastructuur nominaties Beste Werkgevers Awards 2015

Drie organisaties binnen de branche Bouw en Infrastructuur zijn genomineerd voor de Beste Werkgevers Awards 2015. Deze organisaties behoren tevens tot de 100 Beste Werkgevers van Nederland.

In de categorie Bouw en Infrastructuur zijn genomineerd :
Baas
Dura Vermeer Beton- en Waterbouw
VolkerRail

De 100 genomineerde Beste Werkgevers vindt u hier.

Onderzoek

Het Beste Werkgevers Onderzoek is dit jaar voor de vijftiende keer uitgevoerd om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Inmiddels zijn de 100 genomineerde organisaties bekend gemaakt in twee categorie├źn; meer dan 1.000 en minder dan 1.000 medewerkers. Zo is er voor elke categorie een top 50 van Beste Werkgevers. In totaal beoordeelden 314.218 medewerkers uit alle Nederlandse arbeidsmarktsectoren hun werkgever.

Score

De positie die organisaties op de ranglijst behalen is gebaseerd op het oordeel van de eigen medewerkers: de Beste Werkgevers Score. Deze score is een gemiddelde van de volgende zes elementen: organisatietevredenheid, baantevredenheid, organisatietrots, achter de organisatiedoelen staan, kansen krijgen om optimaal te presteren en het krijgen van waardering. De score toont aan hoe goed een organisatie haar medewerkers in staat stelt om optimaal te presteren.

Meer informatie over het Beste Werkgevers Onderzoek en Bouw en Infrastructuur nominaties Beste Werkgevers Awards 2015 vindt u hier.

Advertisment ad adsense adlogger