Baatje Grondverzet

Baatje Grondverzet

Van alle markten thuis

Baatje Grondverzet is in 1965 als eenmanszaak opgericht door de heer G. Koppert. De huidige directie kwam daar in 1974 bij in dienst en namen het bedrijf een paar jaar later over. In 1980 verliet de heer Koppert de zaak en was dit tevens het jaar dat het grondverwerkingsbedrijf, in zijn huidige vorm, ontstond. Met de komst van de drie zonen in de late jaren negentig werden de taken verdeeld. Twee zonen runnen de vestiging in Monster en de andere zoon heeft de leiding in de Boskoopse vestiging.

Deze uitbreiding heeft een zeer gunstig effect gehad op de uitbreiding van het werkgebied. Door deze uitbreiding werden er meer connecties opgedaan met hoveniers, stratenmakers, gemeenten, particulieren, aannemers en kwekers. Baatje Grondverzet is werkzaam in de gehele Randstad, maar richt haar pijlen voornamelijk op Zuid-Holland. Tevens zijn zij internationaal actief in onder andere Spanje, Engeland en Curacao. Het jonge dynamische VCA* gecertificeerde bedrijf is gespecialiseerd in alle voorkomende grondbewerkingen en zitten nimmer stil. Alle 35 werknemers zijn vakkundig opgeleid en zetten zich elke dag vol enthousiasme in om hun opdrachtgevers te ontzorgen. De werkzaamheden van Baatje Grondverzet zijn zeer divers en bestaan uit verhuur van materieel, cultuurtechnische werken en groenvoorzieningen, agrarische grondbewerkingen, civiele werken en het aannemen van diverse grondwerken. Maar waar zij zich vooral mee in de kijker zetten is het preventief bestrijden van gladheid in de nacht voor bijvoorbeeld ziekenhuizen en parkeergarages.

Duidelijke communicatie

De kracht van Baatje Grondvezet ligt in het feit dat zij snel kunnen inspelen op elke situatie, ongeacht of het een grote of kleine opdracht omvat. Bij het bedrijf worden korte lijnen gehanteerd en er is een duidelijke communicatie over de gemaakte afspraken. Alle opdrachtgevers weten dan ook precies wat ze aan Baatje Grondverzet hebben en zijn zeer verheugd over de flexibiliteit die binnen de bedrijfscultuur heerst. Dat ze bij Baatje Grondverzet verder denken dan het hier en nu mag wel gezegd worden. Het bedrijf staat continu in ontwikkeling en denkt met de markt mee. Zo heeft het bedrijf twee nieuwe machines ontwikkeld die ervoor zorgen dat de projecten waarbij deze machines nodig zijn, nog efficiënter uitgevoerd kunnen worden. Met hun ontwikkelde lasergestuurde pootmachine kunnen plantjes snel en geautomatiseerd geplaatst worden. De nieuwe snoeimachine is ideaal voor het goed rond snoeien van buxussen. Kijk voor de diverse projecten en referenties op: www.baatjegrondverzet.nl

Afdeling Monster

Vlotlaan 910
2681 TX Monster

Afdeling Boskoop

Voorweg 88
2391 HG Hazerswoude-Dorp
T 0174 – 244 234
I www.baatjegrondverzet.nl

Advertisment ad adsense adlogger