BAUER’s Triple A

13097 PR BU Bauer

BAUER Funderingstechniek B.V. staat bekend om haar specialistische funderingsknow-how. Hierdoor profiteert de Nederlandse vestiging van BAUER optimaal van de aanwezige kennis binnen de groep, jarenlange ervaring in Nederland en daarbuiten, vakmanschap en nieuwste technologische ontwikkelingen. BAUER Funderingstechniek B.V. heeft zich hierdoor ontwikkeld tot dé specialist voor GEWI-groutanker-palen en Mixed-In-Place (MIP) projecten.

Specialistische funderingstechniek

BAUER Funderingstechniek BV. biedt een breed scala aan funderingstechnieken, die gecombineerd worden met een groot meedenkend vermogen voorafgaand en tijdens de uitvoering van het project. BAUER is specialist in gegraven en geboorde funderingstech­nieken, die geluidsarm en trillingsvrij worden uitgevoerd.

Optimalisatie

Met een enorme database van testresultaten uit paalproeven en geschiktheidtesten, beschikt BAUER over ruime ervaring met de heterogene Nederlandse grondslag en kan een forse bijdrage leveren aan de optimalisatie van de benodigde fundatie voor een project.

Duurzaam en efficiënt

Het funderingsbedrijf bouwt op duurzame wijze met de Mixed-In-Place techniek (soilmix dichtwanden) ‘natuurlijke’ polders zonder het gebruik van kunststof folies. Bij dit systeem wordt de aanwezige grond met grout vermengd en vervolgens toegepast als duurzame bouwstof met een lange levensduur. Op deze wijze wordt veel op grond- en materiaaltransportkosten én op in te zetten
bouwmaterialen bespaard. BAUER gebruikt dit ecologische en CO2 vriendelijke systeem vooral bij het aanleggen van dijkverbetering-projecten en ‘natuurlijke’ polderconstructies rond bouwputten, waarbij de verticale MIP dichtwanden worden aangebracht tot in de natuurlijke ondoorlatende klei- en keileemlagen. Voorbeelden hiervan zijn het pilot project voor ‘Ruimte voor de Rivier’ bij Westervoort en de polderconstructies bij 3 projecten voor ‘Leeuwarden Vrij-Baan’.

BAUER’s ‘triple a’

BAUER voert een nieuwe slogan BAUER’s ‘Triple A’, welke is gebaseerd op de hoogste kwalificatie van kredietwaardigheid. Binnen BAUER gebruiken we deze slogan om de criteria met onze belangrijkste aandachtpunten te definiëren. Als eerste criterium VGM, als tweede criterium de kwaliteit, MVO en ethiek, want ondanks de moeilijke tijden streven we erna, de klant met een hoog kwaliteitsniveau te voorzien en fair met onze belanghebbenden om te gaan. De derde ‘A’ staat voor prestatie, dus de commerciële winstgevendheid van de werkzaamheden. BAUER streeft erna een ‘Triple A status’ in alle drie gespecificeerde criteria te bereiken.

Rendementsweg 15
3641 SK Mijdrecht
T 0297 – 23 11 50
F 0297 – 23 11 55
info@bauernl.nl
www.bauernl.nl

Advertisment ad adsense adlogger