Bekwame allrounder met solide basis

13145 PR BU De Kuiper

Al meer dan vijftig jaar een begrip in de grond-, weg- en waterbouw sector. De Kuiper Noordeloos b.v. biedt aan diverse opdrachtgevers in de regio Noordeloos, maar ook ver daarbuiten, een uitgebreid dienstenpakket aan.

Een solide basis, dat is waar het bedrijf voor staat. Door te investeren in vakmensen en modern personeel en door in te ­spelen op overheidsmaatregelen en vraagstukken staat De Kuiper Noordeloos bekend als bekwaam partner in de branche. Alle honderd man personeel staan garant voor perfectie, kundigheid, oplossingsgericht denken en zetten woord bij daad. Bij dit proactieve Zuid-­Hollandse bedrijf geen nonsens. Complexe problemen zijn door de jaren heen altijd opgelost. Mede door deze opgedane kennis kan de organisatie snel schakelen, waardoor forse tijd- en kostenbesparingen mogelijk worden gemaakt.

Takenpakket

Baggeren is een groot onderdeel van de werkzaamheden in ­landelijk en stedelijk gebied. Het werk wordt uitgevoerd met materieel dat aan de laatste emissie-eisen voldoet. De baggerschuifboten kunnen elke watergang met gemak aan. Ook bij grondwerken – ontgraven van kelders, garages of dempen van watergangen – wordt De Kuiper Noordeloos ingezet. Duurzaam met kwaliteit. Het bedrijf is veel­zijdig gespecialiseerd in waterbouwkundige werken, bodemsaneringen en riolering, oeverbeschermingen, het leveren van steigers, vlonders en botenhellingen, bruggenbouw (verkeersbruggen, ophaalbruggen, fietsbruggen) en groenvoorzieningen zoals het aanleggen en onderhoud van wegbermen, dijktaluds, gazons en watergangen. Ook het onderhoud en de vernieuwing van planten behoren tot het takenpakket.

Flora en fauna

Duurzaamheid staat bij de organisatie hoog in het vaandel. Er wordt dan ook rekening gehouden met factoren die een belangrijke invloed hebben op de wijze van aanpak van een project. Een veilige werkomgeving voor het personeel en zoveel mogelijk rekening houden met de natuurlijke habitat van planten en dieren. Niet voor niets is De Kuiper Noordeloos goed bekend met de flora- en fauna wet en is het bedrijf ISO 9001:2000, VCA2** , SC 530 en BRL SKIB 7000 gecertificeerd. Sinds enkele jaren biedt de organisatie – als erkend leerbedrijf – aanstormend talent een kans om door middel van een stage, kennis en ervaring in de praktijk op te doen.

Toekomstblik

Ook aan de toekomst wordt gedacht. De technieken ontwikkelen zich in hoog tempo en worden door De Kuiper Noordeloos nauwlettend bijgehouden. De continue zetting van de veenweide gebieden zorgen ervoor dat de watergangen op diepte gehouden moeten worden. Dit zorgt ook in de toekomst voor continuering van de orders.

Postbus 1067
Middenweg 7
3380 AB Giessenburg
0183 406000
a.dekuiper@dekuiper.nl
www.dekuiper.nl​

Advertisment ad adsense adlogger