Bouwt bewust

IBB Kondor

IBB Kondor staat voor vakmanschap, kennis en verantwoordelijkheidsgevoel. Het bedrijf is actief over de volle breedte van de vastgoedmarkt en streeft er voortdurend naar om de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en duurzaamheid toe te passen in hun werkzaamheden.

IBB Kondor is een dochteronderneming van de Koninklijke Volker Wessels Stevin, en onderdeel van Bouw- & Vastgoedontwikkeling Regio West BV. In opdracht van project- en vastgoedontwikkelaars, woningbouwcorporaties en andere professionele marktpartijen concentreert het bedrijf zich voornamelijk op projecten en opdrachten in de grote randstad.

Duurzame partner

IBB Kondor is een duurzame partner in de ontwikkeling en realisatie
van vastgoedprojecten. Duurzaam vanuit het oogpunt van het te realiseren project. IBB Kondor beschikt over de laatste kennis op het gebied van het maken van een duurzaam gebouw, op een duur­zame manier. Ook is IBB Kondor duurzaam in de relatie. Een goed duurzaam partnership zorgt voor een win-win situatie. “Als partner ­denken we mee in de opgaven van onze klant.” Dit maakt dat een ontwikkeltraject met IBB Kondor snel en efficiënt kan verlopen, mede door de transparante opstelling. IBB kondor is in staat om de volledige verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling en realisatie van de woningen of het gebouw op zich te nemen. Zo kunnen ontwerprisico’s het beste worden beheerst.

BIM

Building Information Modeling (BIM) is meer dan alleen driedimensionaal modelleren. Het bedrijf ziet BIM als een integrale, vernieuwende manier van ontwikkelen en realiseren. Ketenintegratie is daar een onderdeel van. Op deze manier wordt er al vroeg in de ontwikkeling een hoog engineeringsniveau behaald. De ketenpartners – constructeurs, toeleveranciers, onderaannemers – worden gelijk bij de eerste fase van de plannen betrokken. Op deze manier worden de faalkosten aanzienlijk verminderd. In combinatie met het lean werken wordt het project sneller uitgevoerd. Voor een uitgebreide lijst van recente projecten kunt u terecht op: IBB Kondor

Oude Vaartweg 1
2343 JD Oegstgeest
T 071 3050500
F 071 3050530
E info@ibbkondor.nl
I IBB Kondor

Advertisment ad adsense adlogger