Degelijk en betrouwbaar straatwerk

13083 PR BU Van Aanholt

Straatmakersbedrijf J. van Aanholt is een middelgroot bedrijf dat al jaren succesvol opereert binnen de zakelijk markt. Het bedrijf heeft een uitgebreid machinepark en werkt met 25 vakbekwame medewerkers. Ook binnen de particuliere sector staat Van Aanholt bekend als een betrouwbaar en vakkundig partner.

J. van Aanholt onderscheid zich door deskundig advies, service en garantie. De werkzaamheden bestaan hoofd­zakelijk uit sier- en projectbestrating, compleet tuinaanleg met vijver en schuttingen.
‘Voordat wij aan de slag gaan willen we een zo compleet mogelijk beeld hebben van de wensen van onze opdrachtgever. Een persoonlijk onderhoud op locatie is voor ons van groot belang om tot een goed advies te komen. Samen bekijken we de mogelijkheden en overleggen we welke aanpassingen nodig zijn. Nadat de offerte is opgesteld is er altijd nog de mogelijkheid om vragen te stellen of aanpassingen door te voeren. Ook bij aanvang tijdens de werkzaamheden is er ruimte voor overleg. Als het werk eenmaal is opgeleverd geven wij zes maanden garantie. Binnen de zakelijke markt gaat het vaak om projecten in de onderaanneming. Die opdrachten krijgen wij van grote bedrijven als J. Heijmans, Van Gelder en Rasenberg. Voordat dit soort projecten van start gaan is er vaak veel grondwerk te verrichten. Vooral bij nieuwbouwprojecten is het machinaal verwerken van de elementverhardingen het grote verschil met het ambachtelijke vak, wat grote investeringen, een andere denkwijze en voorbereiding met zich meebrengt. Reconstructieprojecten hebben vaak een hoge moeilijkheidsgraad omdat daar vaak een tijdsdruk achter zit. Daarnaast moet er rekening worden gehouden met verkeer.
Bij sommige projecten moet er ’s nachts worden gewerkt om de overlast tot een minimum te beperken’, vertelt de heer Van Aanholt.

Het bedrijf is altijd bereid om in een nood­situatie, ook op zon- en feestdagen, beschikbaar te zijn. De grote bestratingsprojecten worden machinaal bestraat. Voor alle klanten, groot of klein, zakelijk en particulier geldt: afspraak is afspraak. J. van Aanholt is ook op de toekomst gericht als Fundeon leerbedrijf. Ze zijn in het bezit van SEB- en VCA-certificering en de werkzaamheden worden door heel Nederland uitgevoerd.

Zuiderzeestraatweg 161
8096 BG Oldebroek
T 0525 – 68 56 15
M 06 – 27 07 26 40
jvanaanholtbestratingen@kpnmail.nl
www.aanholtbestrating.nl

Advertisment ad adsense adlogger