Deskundigheid bij asbestsanering

13180 PR BU4 Dolmans de Jong

Het saneren van asbest vereist de nodige specialisme. Dolmans de Jong Milieutechniek is een asbestsaneringsbedrijf dat het volledige proces van asbestsanering nauwlettend, stapsgewijs en met deskundigheid verzorgt. Ook kan het bedrijf de volledige projectcoördinatie op zich nemen. Uiteraard wordt de complexe wet- en regelgeving in acht genomen. Het bedrijf is gecertificeerd volgens SC-530, VCA** en ISO 9001.

Het saneren van asbest kan gepland of ongepland gebeuren. Bij geplande saneringen is vooraf bekend dat er asbest aanwezig is. Ook saneringen na calamiteiten kunnen zich voordoen. Bijvoorbeeld wanneer door brand of storm asbesthoudend materiaal beschadigd raakt en asbestvezels vrijkomen. Door onze jarenlange ervaring met dit soort calamiteiten en onze flexibele aanpak zijn wij in staat direct te schakelen met de betrokken instanties waardoor de werkzaamheden snel opgepakt kunnen worden.

Heldere en transparante communicatie

Het staat voorop dat asbest op een veilige manier verwijderd moet worden. Alle medewerkers van Dolmans de Jong Milieutechniek zijn opgeleid voor het verrichten van een vakkundige asbestsanering.
Het bedrijf onderscheidt zich onder meer door haar heldere en transparante communicatie. Opdracht­gevers en andere betrokkenen ­worden volledig op de hoogte ­gehouden van de voortgang en uitvoering van de werkzaamheden. Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel. Dat blijkt wel uit de door het bedrijf ondertekende KVM-Beleidsverklaring waarin kwaliteit, veiligheid en milieu centraal staan.

24-uurs dienstverlening

Het bedrijf heeft al vele projecten met succes en naar tevredenheid afgerond. Begin dit jaar zijn in een honderdtal bewoonde woningen amosiet dakplaten verwijderd. Dolmans de Jong Milieutechniek is momenteel bezig met een grootschalig project in Amstelveen.
In twee flats met elk 84 woningen worden onder meer de asbesthoudende stand- en ventilatieleidingen verwijderd. Om haar opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn, schakelt Dolmans de Jong Milieutechniek, waar nodig, één van haar zusterbedrijven in. De bedrijven die opereren vanuit Dolmans Groep bieden gezamenlijk full service oplossingen voor schadeherstel en onderhoud aan vastgoed. Allemaal met hun eigen specialisme en ingericht om 24-uurs dienstverlening te kunnen waarmaken.

Valeton 1
5301 LW Zaltbommel
T 0418 – 84 00 10
F 0418 – 84 00 11
E info@dolmansdejong.nl
www.dolmansdejong.nl

Advertisment ad adsense adlogger