Er is maar een kwaliteit en dat is Aa-Dee kwaliteit

Aa-Dee Machinefabriek Staalbouw Nederland

Aa-Dee Machinefabriek Staalbouw Nederland b.v. is het staalconstructiebedrijf op het gebied van moeilijke constructies. Er is maar een kwaliteit en dat is Aa-Dee kwaliteit. Achter dit streven staat de onderneming al vanaf 1956 en inmiddels staat de derde generatie aan het roer van het familiebedrijf te Schijndel.

Flexibel, meedenkend, deskundig adviseren en snel kunnen schakelen, dat zijn de pijlers van deze allround dienstverlener. Aa-Dee telt 25 man sterk die allen veel ervaring hebben in constructiewerk. Het bedrijf heeft veel langlopende relaties met de opdrachtgevers en opereert wereldwijd. De Nederlandse Antillen, Nigeria, Engeland, Rusland, Tanzania, Turkije en natuurlijk alle activiteiten in de metaalbouw in Nederland. Het tot stand brengen van complexe staalconstructies is de core business van de organisatie. Alle disciplines voor de totstandkoming van de staalconstructies en het after sales traject is in eigen beheer.Van ontwerp, productie, conservering en montage tot onderhoud en revisie. Dit houdt in dat Aa-Dee zeer flexibel kan werken met korte communicatielijnen. Deadlines zijn heilig en afspraak is afspraak. Met Aa-Dee als partner kun je als opdrachtgever de uitvoering van de gegeven opdracht zorgeloos tegemoet zien.

Grootste speler

Aa-Dee is sterk in repeterend werk. Tevens mogen zij zich een van de grootste spelers op het gebied van geluidsschermen in de branche noemen. Dit alles gebeurt met een modern machinepark en tekla tekenprogramma. Naast het repeterende werk ligt de focus ook op speciale projecten, zoals gerealiseerd de skyline bepalende dakconstructies in Londen, zeven bijzondere bruggen in centrum Zaandam, fietsbrug onderdoorgang in Haarlem, de Floriade brug in Venlo, station Wormerveer en station Almere poort.

Certificering

Als duurzame organisatie staat Aa-Dee voor veiligheid, gezondheid en milieu. Om deze doelstellingen te bereiken zijn er vaste procedures en regels opgesteld. Het bedrijf is ISO 9001 en NEN-ENV 1090-1 gecertificeerd. Ook de VCA* certificering is in het bezit van Aa-Dee. Als een van de eerste in de branche in Nederland heeft het bedrijf ook het SNS Keurmerk (keurmerk certificaat Nederlands staalbouw). Hierdoor zijn de opdrachtgevers verzekerd van een aantal essentiële punten vanaf opdracht tot levering. Alle lassers die voor de organisatie werken zijn gecertificeerd.

Projecten

Het meest recente grote project dat Aa-Dee heeft afgerond was het Constructie project ten behoeve van kunstwerken langs de A4 tussen Delft en Schiedam. Voor opdrachtgever A4 ALL heeft het bedrijf vijf grote overkluizingsconstucties geleverd. Ter plaatse bleek dat het viaduct te klein was om er een geluidsscherm op te plaatsen. Door middel van de overkluizing kon het geluidsscherm naast het viaduct geplaatst worden. Dit unieke project verliep soepel door directe open communicatie met de opdrachtgever en projectleider/uitvoerder. Al het materiaal werd op tijd aangeleverd en kon door nauwkeurige maatvoering en kwaliteitscontrole vlot gemonteerd worden. Momenteel is Aa-Dee bezig met de productie van geluidsscherm N261 en een geluidsscherm in Elst. Aa-dee is specialist op dit gebied en was een van de eerste bedrijven die geluidschermen produceerde hierbij maakt men gebruik van las snij en schuur robots. Ook wordt er gewerkt aan 23 bus luifels van 13 meter, bestaande uit Koker 500 x 300. Op dit moment werkt Aa-Dee aan een heel bijzonder project: het restaureren en aanpassen van een 80 jaar oude hangar met een overspanning van 40 meter en een lengte van ruim 100 meter. Deze hangar krijgt een nieuwe functie en zal vele mensen doen verbazen. Voor deze laatste projecten is echt handwerk en vakmanschap en kennis voor nodig.

Toekomst

Aa-Dee is volop in ontwikkeling. Het vizier is altijd gericht op de toekomst. Hoe kunnen zij zich als organisatie nog beter profileren en de opdrachtgever van dienst zijn. Dat is de vraag die Aa-Dee zich elke dag stelt. Het machinepark wordt nog meer uitgebreid met de meest moderne machines om het eindresultaat zo perfect mogelijk af te kunnen leveren. Aa-Dee is niet tevreden voordat de opdrachtgever tevreden is.

Edisonweg 6
5482 TJ Schijndel
T 073 5475995
E info@aa-dee.com
I Aa-Dee Machinefabriek Staalbouw Nederland b.v.

Advertisment ad adsense adlogger