Fraai ingerichte openbare ruimten

12178 PR BU Jomaro

Jomaro richt zich op de inrichting van openbare buitenruimte en overkappingen in de breedste zin van het woord. Een mooie glazen balustrade is een fraaie en zeer veilige blikvanger in winkels, kantoren, horeca, musea en andere openbare ruimten. Jomaro heeft ruim twintig jaar ervaring en een reeks aan mogelijkheden voor een in het oog springende glazen afscheiding.

Een bijzonder voorbeeld van een glazenbalustrade is de toepassing van het publieksdeel in het FC Groningen voetbalstadion. Het is een modern, strak, duurzaam, robuust en een onderhoudsarm scherm. Het publiek ondervindt geen hinder van het scherm om te zien wat er in het stadion gebeurt. Daarbij hebben zij minder last van de wind. Het geheel wordt ter plaatste op een stalen onderconstructie geplaatst.

Uiteraard is dit niet het enige product dat het bedrijf te bieden heeft. Jomaro heeft een brede productrange voor de inrichting van de ­complete buitenruimte:

  • Glazen overkappingen
  • Hekwerken
  • Fietsparkeersystemen
  • Windschermen
  • Straatmeubilair

Jomaro voert complete projecten uit vanaf de tekentafel tot en met de oplevering. De lijnen zijn kort en het werk wordt efficiënt en correct uitgevoerd. Niet allerlei communicatieve fouten, het blijft in een hand. De heer Kosters vertelt, ‘Glas heeft de toekomst omdat het een relatief goedkope grondstof is. Het is recyclebaar en zeer duurzaam. Glas geeft een open gevoel en dat zie je meer en meer langs trappen, vides en andere afscheidingen.’

Op de website van Jomaro staan enkele praktijkvoorbeelden en animaties om u een beeld te geven van de mogelijkheden. Er is altijd sprake van maatwerk omdat het gaat om de individuele wensen van de klant. De dikte en de afmeting van het glasoppervlak en de gewenste/vereiste bevestiging voldoet altijd aan alle veiligheids­normen.

Lutkeberg 32
7678 AJ Geesteren
0546 – 63 35 73
info@jomaro.nl
www.jomaro.nl

Advertisment ad adsense adlogger