Gebr. van der Poel b.v.

13629 PR BU6 Gebr. van der Poel

Gaat tot de bodem

Vanaf 1965 is Gebr. van der Poel een begrip in het Zuid-Hollandse Oud Ade. Met hun 33 werknemers zetten zij zich elke dag vol enthousiasme in op het gebied van grond- en waterwerken en agrarisch loonwerk. Na een intensieve verbouwing van bijna 2.5 jaar zijn zij trots op de nieuwe werktuigenberging, werkplaatsen en het mooie, nieuwe moderne kantoor waaruit zij hun opdrachtgevers nog beter kunnen ontzorgen.

Bij loon- en aannemersbedrijf Gebr. van der Poel spreken ze de taal van de boer. Daarmee hebben zij een streepje voor op andere partijen, eventueel zelfs in de bemiddeling. Het begon allemaal met het agrarische loonwerk, en dit speelt anno 2016 nog altijd een belangrijke rol binnen het bedrijf. In dit agrarische werk kent het bedrijf een aantal specialisaties zoals oogstwerkzaam­heden van gras en het totaal pakket voor het egaliseren van een perceel vanaf het doodspuiten van een perceel tot en met het inzaaien met het door de opdrachtgever gekozen graszaad. Met hun jarenlange ervaring weten ze bij Gebr. van der Poel hun opdrachtgevers van een gedegen advies te voorzien. Daarnaast verzorgen zij ook de meest uiteenlopende werkzaamheden in de GWW sector en kan men terecht voor de aanleg van beschoeiingen en steigerwerk in vele variaties. De firma is gespecialiseerd in het onderhoud van watergangen. Kwaliteit en vakmanschap staan voorop. Naast traditionele materialen zoals hout, staal en beton, biedt Gebr. van der Poel ook kunststof als volwaardig alternatief aan omdat daar steeds meer vraag naar is vanuit de markt. Van eenvoudige werken tot complexe aanlegsteigers, het bedrijf heeft alle expertise in huis. Kijk op www.gebrvdpoel.nl voor een uitgebreide beschrijving van alle voorkomende werkzaamheden en zie kader hieronder.

Projecten

De Leendert de Boerspolder was een klein eiland van zes hectare in de Kagerplassen, ten zuiden van de Haarlemmermeerpolder. De polder leende zich perfect om onder water gezet te worden. Ten eerste omdat er dan voldoende water wordt gecompenseerd. Ten tweede omdat er in de planning stond dat er meerdere onderhoudswerkzaamheden moesten plaatsvinden om deze polder droog te houden. Deze werkzaamheden zijn nu niet meer nodig wat uiteindelijk weer scheelt in de onderhoudskosten. Verder krijgt de natuur meer de ruimte in de nieuwe inrichting van deze polder. Gebr. van der Poel heeft een belangrijk aandeel gespeeld bij dit prestigieuze project. Op de website kunt u alles over dit project – en andere succesverhalen – lezen.

Certificeringen

Bij Gebr. van der Poel staat duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel. Niet voor niets is het bedrijf CO2-prestatieladder gecertificeerd en willen hiermee bijdragen aan een beter leefklimaat. Naast deze certificering hebben zij tevens de certificeringen ISO 9001, VCA**, FSC (De Forest Stewardship Council), een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd en bezitten zij het internationale PEFC-keurmerk dat verzekert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos, waarbij evenveel aandacht is voor people, planet en profit. Niet alleen investeert Gebr. van der Poel in duurzaamheid en milieu, ook zijn zij zeer begaan met de maatschappij. Daarbij zijn kwaliteit, betrokkenheid en vakmanschap de sleutelwoorden. Gebr. van der Poel wil jongen mensen graag een kans geven de kennis en ervaring op te doen om uit te groeien tot professionals in de branche. Zij zijn daarom een erkend leerbedrijf.

Leidseweg 17a
2374 AS Oud-Ade
T 071 5018263
I www.gebrvdpoel.nl


Werkzaamheden Gebr. van der Poel

  • Agrarisch loonwerk
  • Waterbouwkundige kunstwerken
  • Baggerwerk
  • Grond- en straatwerk
  • Beschoeiing- en steigerwerk
  • Kunststof beschoeiingen en steigers
  • Machines en verhuur
  • Slootwerk
  • Gladheidsbestrijding
Advertisment ad adsense adlogger