Geen (zand)berg te hoog!

13147 PR BU Eeltink

Toen de heer en mevrouw Eeltink in 1979 hun eerste zandzuiger aanschaften, hoopten zij uiteraard dat dit de eerste stap was naar een succesvolle onderneming. Anno 2014 is deze droom werkelijkheid geworden en runnen zij samen een bedrijf met achttien vaste personeelsleden in het Gelderse Nijkerk.

In eerste instantie werd het bedrijf Eeltink ingehuurd voor het vervoer van zand over water. Door de jaren heen kregen zij hiermee veel ervaring en verkregen zij een zandwinlocatie. Vanuit die locatie is het zandzuigen opgestart en werken zij vandaag de dag nog steeds voor andere bedrijven. Vroeger werd er voornamelijk zand gewonnen uit de Veluwe, nu haalt Eeltink het zand uit het water van de randmeren en het IJsselmeer en levert onder meer aan bedrijven die de grond bouwrijp maken voor projecten. Voor de aanleg van wegen- en woningbouw is de kwaliteit van het zand namelijk van minder belang dan voor andere doeleinden.

Korte lijnen

Flexibiliteit is waar Eeltink voor staat. Dagelijks vinden er veranderingen plaats door weeromstandigheden of door veranderingen opgegeven door de opdrachtgevers. Het staat bij Eeltink buiten kijf, dat er op deze veranderingen direct wordt ingespeeld. De organisatie beschikt over een uitgebreid netwerk van ZZPers en oproepkrachten die zij inhuren als hun eigen personeel bezig is met een opdracht en niet beschikbaar is voor de extra klussen die zij op incidentele basis toegespeeld krijgen. Makkelijk schakelen en korte lijnen zijn daarmee onontbeerlijk.

Divers materieel

Het bedrijf beschikt over divers materieel. Zij zijn in het bezit van vijf zandzuigers, twee overslagschepen met kraan, een cutterzuiger en vervoer voor de losse leveringen. Verder beschikken ze over twee loswallen (weegbrug) in Elburg en Emmeloord die voldoen aan de eisen conform kwaliteitsnormen en certificering. Kortom, een allrounder in de toelevering van zand en grond voor de GGW- en bouwsector.

Luxoolseweg 20
3862 WJ Nijkerk
T 033-2458279
E info@eeltinkbv.nl

Advertisment ad adsense adlogger