Gezond en groeiend

13134 PR BU Bagger- en Groenservice BV

Carl van Driel heeft als jonge ondernemer inmiddels al een stevige reputatie opgebouwd als eigenaar van Bagger- en Groenservice BV. Hij begon zes jaar geleden als baggeraar en heeft zich sindsdien opgewerkt tot werkgever van een vaste kern ervaren personeel met daar omheen een flexibele schil van mens en materieel.

Specialisme

Het bedrijf is sinds 2009 actief in heel Nederland en verhuurt een medewerker in Bangladesh om werkinstructies op locatie te geven. De werkzaamheden in Nederland bestrijken een breed spectrum op het gebied van waterwerken (mechanische en hydraulische baggerwerkzaamheden), groenvoorzieningen en grondwerken. Bagger- en Groenservice is echter gespcialiseerd in het baggeren van watergangen in zowel stedelijk als landelijk gebied en weten altijd een passende oplossing te vinden voor de moeilijk bereikbare plaatsen, zonder de omwonenden en het verkeer te hinderen. De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd voor gemeenten, waterschappen en natuur- en recreatieschappen. Ook levert het bedrijf maatwerk voor particulieren en bedrijven.

Uitgebreid machinepark

Bagger- en Groenservice is sterk gemechaniseerd en kan zijn uitgebreide machinepark voor de diverse activiteiten te allen tijde in­zetten. Het bedrijf heeft de beschikking over tractoren en bagger- en maaiboten en diverse soorten graafmachines. Bagger- en Groenservice heeft het transport van baggerspecie middels een uitgebreid (vloeistofdicht) wagenpark in alle soorten en maten in eigen beheer.
Hierdoor is het bedrijf zeer flexibel op het gebied van transport en inzet van chauffeurs.

Oplossingen

Naast het personeel dat veel kennis en ervaring heeft, is het bedrijf in bezit van diverse certificaten zoals ISO 9001:2008 en BRL 7000, protocol 7003 en VCA** (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers).­ Bagger- en Groen­service denkt mee met zijn opdrachtgevers en afspraken worden strikt nagekomen. Carl van Driel is dan ook met recht trots op zijn werk­nemers en bedrijf.

Oude Singel 41
3421 ED Oudewater
T 0348-563711
info@baggerengroenservice.nl
www.baggerengroenservice.nl

Advertisment ad adsense adlogger