Goede oplossingen, exceptionele service

13171 PR BU Retro Bridge

Sinds 2007 runnen Pieter Janson en Han Kastermans het internationaal opererende Retro Bridge Holding en aanverwante dochterbedrijven met veel succes. Samen hebben zij meer dan veertig jaar ervaring in modulaire bruggen en met meer dan tienduizend ton voorraad brugsystemen in huis is het bedrijf een van de leidende leveranciers van modulaire brug configuraties in Europa.

De naam Retro Bridge staat dan ook terecht voor innovatie, succes en creativiteit. Als leidende aanbieder van hulpbruggen wordt er altijd met de klant meegedacht en biedt de organisatie op maat aangepaste oplossingen voor diverse projecten. Gevestigd in Den Bosch, maar actief ver buiten de landgrenzen. Retro Bridge staat internationaal als gerenommeerd bedrijf goed op de kaart. Op jaarbasis voert het bedrijf circa dertig verschillende projecten uit. Deze variëren van tijdelijke (12-14 maanden) spoorwegbruggen, flyovers, voetgangers- en fietsbruggen tot drijvende bruggen en roll-on roll-off facilities voor (zee)havens. Voor grote overspanningen en zware belastingen levert het bedrijf RHB (Retro Heavy Bridge) bruggen. Uiteraard ontworpen volgens de nieuwste huidige Europese normen. Een lichte, maar sterke oplossing met variabele bruglengtes is het RLB (Retro Light Bridge) die voor een snelle montage en demontage zorgt. Onlangs heeft Retro Bridge twee tijdelijke flyovers gebouwd over de Oostveense weg in de Gemeente Schipluiden. Voor deze opdracht gold een strakke planning en daar heeft het bedrijf aan kunnen voldoen. Binnen zes dagen was de realisering van beide bruggen een feit dankzij het bekwame personeel, dat jarenlange ervaring heeft opgedaan in de branche. Deze knowhow tezamen met de ontwerp- en productiecapaciteit maakt dat Retro Bridge terecht trots mag zijn op haar reputatie.

Innovatie

Dat Retro Bridge vooruitstrevend is blijkt wel uit hun laatste innovatie: een speciale exportbrug voor de derde wereldlanden. De bruggen, die geschikt zijn voor containervervoer, hebben als grote voordeel dat ze opgeleverd worden conform Europese standaard en hebben tevens dezelfde levensduur. Retro Bridge ziet voornamelijk groei in Engeland aangezien de verkoop overzee de afgelopen maanden sterk gestegen is. Met diverse nieuwe projecten en opdrachten in het vizier wordt 2014 opnieuw een jaar waarin geen brug te ver is voor Retro Bridge.

Bruistensingel 152
5232 AC ‘s-Hertogenbosch
T +31 (0)73 640 87 70
F +31 (0)73 644 23 69
sales@retrobridge.com
www.retrobridge.nl

Advertisment ad adsense adlogger