Het moet in een keer goed zijn

13164 PR BU De Rijk

De Rijk mag terecht trots zijn op hun veelzijdige aannemersbedrijf in water­werken. Dit jaar zijn zij genomineerd voor De Sterkste Schakel in de regio Rijnland. Met 25 man personeel doen Ron en Anja de Rijk wat ze het beste doen, namelijk het oplossen van elk probleem in en om het water.

Het bedrijf verricht waterwerken in de ruimste zin van het woord. Zowel voor particuliere, als voor zakelijke relaties zijn zij beschikbaar voor beschoeiingen, baggerwerken en golfbrekers, het vervoeren van woonarken en gezonken boten, niets is ze vreemd. Doordat het bedrijf alles in eigen beheer doet, bieden zij dan ook een totaalpakket aan. Heb je oude beschoeiingen, struiken, tegels, bomen of puin, de Rijk zorgt dat deze worden afgevoerd. Ook in het transporteren van materiaal of bijzondere zaken zoals zwembaden, bouwmaterialen voor een woning aan het water, heistellingen etc., ziet de organisatie geen probleem. Een neven­activiteit waar de organisatie hoge ogen mee gooit is dat zij een belangrijke rol kunnen spelen bij het bieden van hulp voor het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen voor elk traject waar milieu-aspecten een rol spelen.

Communiceren

Het is in elk geval nooit saai bij het bedrijf uit Leimuiden. Er wordt veel aandacht besteed aan een goede voorbereiding. Dat is tenslotte toch het halve werk. Er worden duidelijke afspraken gemaakt zodat mogelijke problemen direct in de kiem gesmoord kunnen worden. En mocht er zich toch een probleem voordoen, dan loopt de Rijk daar niet voor weg. Communiceren met elkaar en de calamiteiten aanpakken, dat is het motto van Ron en Anja de Rijk.

Missie

De Rijk is een modern groeiend bedrijf met bekwaam personeel en een uitgebreid assortiment aan materieel. Het bedrijf beschikt over kranen, schepen, vracht­wagens en pontons. Ze geven graag persoonlijk advies en houden daarmee zoveel mogelijk rekening met het milieu. Niet voor niets zijn zij VCA*, ISO9001 en FSC gecertificeerd. Tevreden klanten is en blijft hun missie voor nu en de toekomst.

Noordeinde 21
2451 AE Leimuiden
T 0172- 508151
F 0172-500331
info@derijkleimuiden.nl
www.derijkleimuiden.nl

Advertisment ad adsense adlogger