J. Glijnis B.V.

J. Glijnis B.V.

Een begrip in Zoetermeer

Sinds 1972 is J. Glijnis BV onlosmakelijk verbonden met de gemeente Zoetermeer. In dat jaar schafte Jaap Glijnis zijn eerste trekker met slootmachine aan waarmee het leeghalen van sloten bij de agrariërs begon. Het bedrijf groeide en trok steeds meer opdrachtgevers aan zoals gemeentes, waterschappen en de spoorwegen. In 2005 nam Marcel Glijnis de taken van zijn vader over en anno 2016 is de eenmanszaak van 1972 uitgegroeid tot een florerend bedrijf met twaalf vaste werknemers en ingehuurde krachten.

J. Glijnis BV is zeer sterk in kleinschalige projecten en dan met name ad hoc werkzaamheden. Alle enthousiaste personeelsleden kunnen snel schakelen en zetten net die extra stap die nodig is bij onverwachte calamiteiten. Het bedrijf is al vele jaren VCA**- gecertificeerd. Daarnaast zijn zij in 2011 FSC® gecertificeerd en sinds april 2012 ook ISO9001-2008 gecertificeerd. Bij J. Glijnis BV beschikken zij over een machinepark met machines die geschikt zijn voor de diverse werkzaamheden. Deze machines zijn allemaal VCA gekeurd en voldoen daarmee aan de heersende veiligheidsnormen. Collega bedrijven kunnen deze machines inhuren als zij een project moeten klaren en daar niet het benodigde materieel voor in huis hebben.

Werkzaamheden

Het bedrijf is in het bezit van een groot en breed aanbod in materieel en dat maakt J. Glijnis BV het ideale bedrijf om in te huren voor verschillend grondwerk, zoals het uitgraven van een te maken fundering tot het graven en uitbaggeren van watergangen behoren tot de mogelijkheden. Al jaren is J.Glijnis BV o.a. verantwoordelijk voor het onderhoud van groenvoorzieningen in Zoetermeer en omgeving. Het knippen van heggen of vakbeplanting, verwijderen van bomen of het versnipperen van takken behoren dagelijks tot de bedrijfsactiviteiten. Maar ook het maaien langs hoofdwegen, bermen en kleine parken is een greep uit de maaiwerkzaamheden. De maaiboten zorgen voor het onderhoud aan de watergangen zodat deze niet dichtslibben en hun functie verliezen. Het machinepark van de organisatie is ook uitgerust om damwanden of beschoeiingen te kunnen plaatsen. Deze dienst is tevens een optie voor particulieren. Met de service-/klussenbus voert J. Glijnis BV in Zoetermeer en omgeving divers onderhoudswerk uit, wat varieert van het repareren van speeltoestellen, onderhoud aan gemeenteparken en groenvoorzieningen tot het onderhoud aan inlaten en gemalen en overige onderhoud- en groenvoorzieningen. Sedert 2015 heeft het bedrijf de recreatiegebieden in het totale onderhoud, waarbij het schoonhouden van het Noord-AA strand en grasvelden een belangrijk onderdeel is. Met de uitvoering van deze werkzaamheden, zetten wij ook mensen in met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo krijgen zij weer de mogelijkheid/kans om zich weer in het gewone arbeidsproces te gaan starten. Hiervoor heeft J. Glijnis BV sedert mei dit jaar het SEBO-certificaat mogen ontvangen.

In 2010 voegde J. Glijnis BV een nieuwe activiteit aan haar portfolio toe. Het bedrijf is nu ook inzetbaar bij het schuiven van sneeuw. Zij beschikken reeds over trekkers die kunnen worden voorzien van schuifcombinaties en hierdoor een grote hoeveelheid sneeuw in een keer kunnen wegschuiven.

Kijk op: www.jglijnisbv.nl voor beeldmateriaal van de diverse projecten die zij de afgelopen jaren met succes hebben voltooid.

Meerpolder 1
2717 PA Zoetermeer
T 079 – 351 84 90
I www.jglijnisbv.nl


Werkzaamheden J. Glijnis BV

  • Grondverzet
  • Groenvoorziening
  • Sneeuwschuiven
  • Maaiwerk
  • Onderhoud watergangen/calamiteiten
  • Beschoeiing / damwand
  • Agrarische werkzaamheden
  • Divers onderhoudswerk
Advertisment ad adsense adlogger