Maatwerk is bij ons standaard

13201 PR BU4 Veen Design

Straatmeubilair is in de loop der jaren gemoderniseerd. Veen Design weet als specialist in de branche op eigen wijze vormgeving, kwaliteit en duurzaamheid te koppelen aan onderscheidende vormgeving. Naast maatwerkproducten levert Veen Design ook nog een scala aan onderhoudsvrije, scherp geprijsde, producten voor standaard situaties.

Ron Veen van Veen design is een oude rot in het vak. Tien jaar lang was hij producent van speelgoedtoestellen tot hij het roer omgooide en halverwege 2012 Veen design opstartte. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij veel kennis van zaken en is hij geen onbekende in de branche.

Modular Systems

Het bedrijf blijft zichzelf anno 2014 innoveren. De Modular Systems producten zijn daarvan het resultaat. Dit systeem is voor elke situatie toepasbaar en gaat een leven lang mee. Het systeem is zeer onderhoudsvriendelijk en extreem vandalisme bestendig door toepassing van onverwoestbare materialen. Veen Design richt zich op mensen die gevoelig zijn voor vormgeving. Contact met (landschap)architecten, projectontwikkelaars, projectbureaus, aannemers en hoveniersbedrijven is dan ook van groot belang in deze niche markt.
De organisatie stelt zich als doel om de wensen van haar opdrachtgevers, met betrekking tot straatmeubilair, zo goed mogelijk te vertalen naar een aansprekend ontwerp. Omdat elke situatie anders is, vergt dit vaak maatwerkoplossingen. Deze werkwijze is volgens Veen de enige manier om tot een harmonieus geheel te komen. Normaliter hangt er aan maatwerk een stevig kostenplaatje. Niet bij Veen Design. Om de kosten binnen de perken te houden, heeft het bedrijf standaard componenten ontwikkeld waarmee de maatwerkproducten zijn samen te stellen. De kostenbesparing is verkregen door functioneel te ontwerpen en zo een hoge mate van efficiency te verkrijgen. Nieuwe wensen van opdrachtgevers kunnen vertaald worden naar nieuwe componenten waarmee het systeem evalueert tot een programma dat nagenoeg overal toepasbaar is. Enkele toepassingsgebieden zijn recreatieparken, bedrijfstuinen en tal van openbare ruimtes zoals parkeerplaatsen, dorpspleinen, (stads)parken, buitenruimte bij ziekenhuizen etc.

Adviseur

Om opdrachtgevers optimaal van dienst te kunnen zijn hecht Veen design er veel waarde aan in een vroegtijdig stadium bij een nieuwe inrichting betrokken te worden. Geheel vrijblijvend wil het bedrijf graag meedenken waarbij eventueel kosteloos een 3-D visualisatie gemaakt kan worden. Maar ook een herinrichting van een bestaande situatie vormt voor Veen Design een uitdaging.

Standaard programma

Veen design heeft naast haar maatwerkproducten ook een standaard lijn in haar assortiment met afvalbakken, banken en fietsenrekken. Ook deze producten zijn onderhoudsvriendelijk en uitermate geschikt voor situaties waar geen maatwerk vereist is en prijsstelling een grote rol speelt.

Duurzaam

Veen design maakt uitsluitend gebruik van duurzame materialen. Als alternatief voor hout wordt bijvoorbeeld van WPC (WoodPlasticComposit) en HDPE gebruik gemaakt. De voordelen van WPC ten opzichte van hout zijn talrijk. Het is blijvend mooi, geeft een moderne uitstraling, splintert of splijt niet, hoeft niet gebeitst te worden en het is volledig recyclebaar. De flexibele Modular Systems lijn is geheel opgebouwd uit dikwandig stalen, verzinkte en gecoate componenten.

Kijk voor meer mogelijkheden op: www.veen-design.com of kom op 8 en 9 oktober naar de Dag van de Openbare ruimte in Houten. Veen design is bij de ingang te vinden.

Uitingstraat 5a
5331 EH Kerkdriel
T 0418 631422 
info@veen-design.nl
www.veen-design.com

Advertisment ad adsense adlogger