Multifunctionele dienstverlener in en om het water

13166 PR BU Fa. A.M. van der Laan

Al veertig jaar is de familie van der Laan actief in de maritieme sector. Begonnen met een klein scheepje – de Wilja, met mast en giek – is het bedrijf inmiddels gegroeid en runnen de twee zoons het succesvolle bedrijf Fa. A.M. van der Laan.

Fa. A.M. van der Laan is met hun motor-beun-kraanschip ‘Sam Sam’ ingericht naar de wensen van deze tijd. Alle motoren op het schip hebben een vonkenvanger. Het schip is voorzien van GPS en een vrij nieuwe PLM kraan (met overdruk en airco) welke over het schip kan verrijden en uitgerust is met diverse knijpers. Voorzien van spudpalen en met zijn ledige diepgang van 1 meter is bijna geen plek onbereikbaar. Uiteraard is de firma VCA* gecertificeerd.

Recommandatie

Vooral werkzaam rond het IJsselmeergebied, Utrecht, Noord- en Zuid-Holland maar ook in de rest van Nederland is de organisatie bekend. Verontreinigde bagger/grond weghalen, spuitzand laden, hijswerkzaamheden, damwanden en palen trillen, maritieme werkzaamheden, bergingswerk, het verstevigen van dijken en nauwkeurig baggeren met behulp van GPS, zijn bij Fa A.M. van der Laan dagelijkse kost. De meeste werkzaamheden worden door recommandatie binnengehaald. Het bedrijf is onder andere verantwoordelijk geweest voor de aan- en afvoer van materiaal voor de renovatie van het eiland Pampus, het aanleggen van de natuuroevers van de Kagerplassen, het baggeren van ondiepe locaties op het Amsterdam-Rijnkanaal en het saneren van diverse scheepswerven.

No nonsens

Bij Fa. A.M. van der Laan geen onzin. Korte lijnen en no nonsens is hun motto. Ze zijn dan ook veel betrokken bij het oplossen van calamiteiten. Voor alles is een oplossing. Kan niet bestaat niet.

Dodaarslaan 23
3645 JA Vinkeveen
E ben@amvanderlaan.nl
M 06-53596819
E jan@amvanderlaan.nl
M 06-51942237
www.amvanderlaan.nl

Advertisment ad adsense adlogger