Snel en deskundig sloopwerk, Lekkerkerker Rotterdam

Lekkerkerker Rotterdam

Dat Lekkerkerker Rotterdam zijn sporen in de branche verdiend heeft, mag wel duidelijk zijn. Het bedrijf is in 1905 opgericht als sloopbedrijf. Door de jaren heen zijn er nevenactiviteiten ontstaan die heel vruchtbaar zijn gebleken en zo is de tak verhuur van stalen rijplaten ontstaan. Het bedrijf is altijd in familiehanden gebleven en overgegaan van broer op broer, op zoon, op schoonzonen en dochter.

Sloopwerken Lekkerkerker Rotterdam B.V. is gespecialiseerd in alle voorkomende sloopwerkzaamheden. Van deelsloop tot totaalsloop en van schuur tot chemiefabriek. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in industrieel sloopwerk, waaronder chemische en petrochemische installaties. Doordat Lekkerkerker Rotterdam het slopersvak al meer dan honderd jaar in de vingers heeft, biedt zij een schat aan ervaring. De diverse werkzaamheden bestaan uit: slopen, demonteren en het verrichten van asbestsaneringen. Asbest wordt verwijderd volgens de laatste regelgeving, veilig voor personeel en omgeving en het personeel wat hiermee werkt is hier natuurlijk ­specifiek voor opgeleid.

Lekkerkerker Rotterdam B.V. verhuurt stalen- en kunststof rijplaten, hekken en draglineschotten (met en zonder stalen rand) in diverse afmetingen. Hier zijn recentelijk oprijschotten bij gekomen om zowel banden als draglineschotten te sparen. Hiermee bieden zij met één keer rijden een aardig assortiment voor de bouwplaats. Daarnaast worden niet alleen de eigen kromme rijplaten gewalst maar ook die van derden.

Certificering

Het gehele bedrijf is uitgebreid gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001, SC-530 (asbest), SVMS-007 (sloop) en VCA P en werkt ­volgens MVO niveau 2. Het behalen van niveau 3 is een must voor dit jaar en daar wordt hard aan gewerkt. Om al deze werkzaamheden in goede orde uit te kunnen voeren beschikt het bedrijf over een uitgebreid machinepark dat aan de hoogste eisen voor dit specifieke werk voldoet. Alle machines worden bediend door gediplomeerde machinisten. Op het 25.000 m2 grote opslagterrein lopen 5 portaalkranen waarvan de 3 grootste een overspanning van 50 meter. hebben. Zij worden vanaf de grond door gediplomeerde werknemers bediend. Alles bij het bedrijf draait om kwaliteit, veiligheid en milieu en gezondheid. Deze vier pijlers staan al jarenlang hoog in het vaandel. Om deze kennis up to date te houden, worden de personeelsleden elk jaar bijgeschoold daardoor heeft de klant de garantie, dat er gewerkt wordt met een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf wat door onafhankelijke bureaus wordt gecontroleerd.

Vareseweg 125
3047 AT ROTTERDAM
Telefoon Verhuur: 010-2985858
Telefoon Sloopwerken: 010-2985859
www.lekkerkerker.com


Sloopwerken

  • Industrieel sloopwerk
  • Demontage
  • Asbestverwijdering
  • Hydraulische kranen van 6 tot 70 ton met gieklengtes tot 26 meter

Verhuur

  • Stalen rijplaten
  • Kunststof rijplaten
  • Draglineschotten
  • Oprijschotten
  • Hekken
  • Walsen rijplaten
Advertisment ad adsense adlogger