Specialist in natuursteen

13176 PR BU4 Scherrenberg

Het in Nieuwegein gevestigde Scherrenberg, tevens lid van Bouwend Nederland, is een allround GWW bedrijf dat sterk op de overheid is gericht. De opdrachtgevers zijn voor een belangrijk gedeelte gemeenten, bouwbedrijven, woningcorporaties en particulieren. Met meer dan dertig vaste werknemers heerst er bij Scherrenberg een platte en overzichtelijke organisatiestructuur.

Scherrenberg opereert in een straal van 50 kilometer rondom Utrecht waar het bedrijf voornamelijk op contractbasis werkt. Echter, door het voeren van een juiste prijs-kwaliteitverhouding zijn zij ook in staat om openbare werken aan te nemen. Scherrenberg mag met klem de specialist op het machinaal aanleggen van natuursteen genoemd worden. Een opdracht waar het bedrijf met trots zijn handtekening onder heeft gezet is het Project Binnenstad Nieuwegein. Dit project bestond uit diverse opdrachten, te weten het aanleggen van een stadsboulevard, de inrichting rondom het nieuwe gemeentehuis, de inrichting rondom het verbouwde City Plaza, de aanleg van de openbare ruimte rondom het theater en de parkeergarage en als laatste het inrichten van het plein voor City Plaza.
In totaal is hierbij 17.700 m2 natuursteen machinaal, in wildverband, en 6.000 m2 andersoortige verhardingsmateriaal machinaal gelegd. Niet alleen het aanleggen van natuursteen is een specialisme van het bedrijf, ook het onderhouden van de openbare ruimte in
de breedste zin van het woord behoord tot een van de kerntaken.Hierbij moet u denken aan kleinschalig en grootschalig onderhoud- en herstelwerken van alle soorten verharding en inrichtingselementen. Daarnaast zijn in opdracht van de gemeente Utrecht de afgelopen jaren diverse fietsstraten (7,5 kilometer) op hoofdfietsroutes aangelegd, waar de auto te gast is.

Ad Hoc

Het bedrijf is opgericht in 1989 en sinds 1994 zwaait de heer ­Veenendaal als Commercieel Directeur samen met Fred en Chris Scherrenberg de scepter. De missie van deze drie-eenheid is het leveren van kwaliteit en het ontzorgen van de klant. Alle know-how hebben ze in huis. De kracht van het bedrijf is dat zij ad hoc kunnen denken en handelen. Flexibiliteit staat hoog aangeschreven. Desnoods worden machines aangepast om de wens van de klant zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Zelfs in de bouwvak staat de organisatie klaar. Niet voor niets biedt het bedrijf aan aanstormend talent een leerplaats aan. Naast de certificering voor leerbedrijf heeft Scherrenberg ook de certificering voor het VCA**, NEN ISO 9001 en de SEB.

Overijselhaven 5
3433 PH Nieuwegein
T 030-2887765
F 030-2886305
info@scherrenberg.com
www.scherrenberg.nl

Advertisment ad adsense adlogger