Specialist op en om het water

13165 PR BU3 Cor Nab BV

Aannemingsbedrijf Cor Nab B.V. is dé specialist op het gebied van grond- en waterwerken en bruggenbouw. Een gerenommeerd bedrijf dat met 25 actieve medewerkers en 30 jaar ervaring vele mooie projecten op zijn naam heeft staan.

Cor Nab bv. houdt zich, als specialist in werken langs, op en in het water, voornamelijk bezig met bruggenbouw, aanbrengen van kademuren, steigers, vlonders, damwanden en beschoei­ingen. 30 jaar geleden werd het bedrijf opgericht door Cor Nab, die het 1 januari 2013 overdroeg aan de volgende generatie met nieuwe, frisse ideeën. Zijn dochters Esther en Peggy Nab en directeur ing. Frank Richard vertegenwoordigen nu het dynamische en energieke bedrijf.

Cor Nab onderscheidt zich in de markt door de hoge kwaliteit en ­concurrerende prijsstelling. De opdrachtgevers zijn dan ook divers: overheidsinstanties, bouwbedrijven, ingenieurs- en waterschappen, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en particulieren. De meeste projecten van Cor Nab zijn terug te vinden in een straal van 75 km rond Utrecht, maar dit gebied wordt inmiddels groter want steeds meer opdrachtgevers weten Cor Nab B.V. te vinden.

Duurzaam ondernemen

“Tegenwoordig vragen veel opdrachtgevers vanuit nieuwe contractvormen, zoals UAV-GC-contracten en Design & Construct, dat aan­nemers het ontwerp en de constructie in eigen beheer kunnen doen”, aldus Cor Nab B.V.. “En het ontwerp en de constructie doen we daarom ook in eigen beheer, zodat we het gebruik van duurzame oplossingen ook kunnen waarborgen. Wij richten ons op optimale klanttevredenheid en continuïteit in de bedrijfsvoering. Daarbij ­houden wij rekening met kwaliteit, veiligheid, arbeidsomstandig­heden en milieu. We zijn dan ook zowel ISO als VCA** en FSC® gecertificeerd en voldoen aan de CO2 ladder niveau 3.

Design en construct

Vanuit het Design & Construct principe verzorgen we als aannemer zowel ontwerp als uitvoering. Om dit te kunnen realiseren hebben we een eigen ervaren tekenaar/constructeur in dienst. Op basis van een functionele omschrijving van het te realiseren project en een eisenprogramma vervaardigen we een detailontwerp en nemen we de constructie op ons. Zo hebben we in Woerden een prachtige brug ontworpen waarvan de bouw onlangs is gestart (zie foto). We hebben hiervoor onze eigen tekenaar/constructeur in dienst. Door een project van begin tot eind in eigen beheer uit te voeren, ontlasten we de opdrachtgever en verlopen processen flexibeler en met minder vertraging.

Projecten

In Nederland zijn vele rivieren, kanalen, grachten en singels. Er is dan ook een scala aan grote en kleine waterbouwkundige projecten. Of het nu gaat om bouwen van bruggen, aanbrengen van steigers, ­damwanden of speelse beschoeiing, Cor Nab kan het allemaal. Met vijf varende werkschepen en pontons tot 35 meter lang compleet uitgevoerd met kranen, is Cor Nab een allrounder op en om het water.
We kunnen alle waterbouwkundige werkzaamheden uitvoeren en hebben we alle materieel in huis.

Wij zijn trots op het werk dat wij uitvoeren en zorgen keer op keer dat onze opdrachtgevers dit ook zijn. Kijk voor meer informatie over waterwerken, zoals remmingwerken, damwanden en steigers op www.cornab.nl

Broekdijk West 20
3621 LV Breukelen
T 0346-250407
F 0346 -251815
info@cornab.nl
www.cornab.nl

Advertisment ad adsense adlogger