Specialisten in fundaties in complexe situaties

Tubex

Sinds de oprichting in 1972 heeft Tubex bv gewerkt vanuit de visie om de passende fundaties aan te brengen op de locaties juist daar waar de conventionele funderingsmarkt spreekt van een lastige tot zelfs praktisch onmogelijke locatie. Tubex is in de loop der jaren uitgegroeid tot een specialist en heeft expertise om in complexe funderingsuitdagingen met passende oplossingen te komen.

‘Gebruik maar Tubex-palen’ is een veelgehoord verzoek bij bouw- en renovatieprojecten. De vraag naar trillingsvrije systemen zoals dat van Tubex is sterk gegroeid over de jaren. Vooral door de maatschappelijke druk om overlast te beperken. Dankzij het trillingsvrij boren, is er niet alleen sprake van een geringe geluidsproductie maar vormen de palen bovendien geen gevaar voor aangrenzende percelen.
Opdrachtgevers weten Tubex te vinden als zij voor een bijna onoplosbaar probleem komen te staan voor het aanbrengen van funderingspalen in beperkte ruimte en/of hoogte.

Toepassing

Op plaatsen waar in verband met door trillingen opgewekte zettingen kwetsbare belendingen zouden kunnen beschadigen wordt het paalsysteem veelvuldig toegepast. Maar ook in de nabijheid van, voor trillingen gevoelige, apparatuur op plaatsen zoals bestaande spoorwegen of petrochemische terreinen. Tevens is door het relatief lage gewicht van ons materieel het aanbrengen op plaatsten met een zeer zachte grond mogelijk. Deze kenmerken gecombineerd met een projectlocatie waar een beperkte toegang, hoogte of ruimte aanwezig is, en de Tubex-paal komt volledig tot zijn recht.

Vierlinghstraat 17
Postbus 183
4250 DD Werkendam
T +31 183 679888
F +31 183 501822
info@tubexbv.nl
www.tubexbv.nl

Advertisment ad adsense adlogger